Genel

TOKİ bu hafta 3 kampanya başlatıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) bu hafta 2 farklı ilde 3 projesini satışa çıkarıyor. Satışa çıkan iller Erzurum ve Afyon...

1- AFYON - çAY

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Afyon - çay toplu konut uygulaması kapsamında 21 adet konut; kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık Satışa sunulacak.
               
Afyon - çay projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube çay şžubesi olacak. Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 01 Kasım - 31 Aralık 2010 tarihleri arasında ilgili bankanın şžubeleri tarafından kabul edilecek.

Alanları 82-106 metrekare 3+1 ve 2+1 konutların fiyatları 61 bin 316 TL ile 101 bin 416 TL arasında değişiyor. Projede peşinatlar 4 bin TL'den, taksitler ise 318 TL'den başlıyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınız

Detaylı fiyat listesi için tıklayınız

2-ERZURUM - AşžKALE

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum Aşkale Kandilli Toplu Konut Uygulaması kapsamında 28 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.
 
Erzurum Aşkale Kandilli Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Erzurum Aşkale şžubesi olacak. Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları,   02 Kasım “ 31 Aralık 2010 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Alanları 106 metrekare 3+1 konutların fiyatları 55 bin 198 TL ile 65 bin 968 TL arasında değişiyor. Projede taksitler 229 TL'den başlıyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınız

Detaylı fiyat listesi için tıklayınız

3-ERZURUM - AşžKALE YENİKÖY  

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum Aşkale Yeniköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında 19 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.
 
Erzurum Aşkale Yeniköy Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Erzurum Aşkale şžubesi olacak. Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları,   02 Kasım   “ 31 Aralık 2010 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Alanları 98 metrekare 3+1 konutların fiyatları 53 bin 420 TL ile 54 bin 810 TL arasında değişiyor. Projede taksitler 222 TL'den başlıyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınız

Detaylı fiyat listesi için tıklayınız