Genel

TOKİ bu hafta 7 kampanya başlatıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) bu hafta 6 farklı ilde 7 projesini satışa çıkarıyor. Satışa çıkan iller Adana, Afyon, Konya, Kütahya, Niğde ve Ordu…

1-Adana Seyhan
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 860 konutluk Adana Seyhan Sarıhular Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stokunda bulunan 4 adet konutu satışa sundu
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 860 konutluk Adana Seyhan Sarıhular Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stokunda bulunan 4 adet konutu satışa sundu. Adana Seyhan Sarıhular Projesi kapsamındaki konutlar açık satış yöntemiyle gerçekleştirilecek. Kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı da tanınıyor.
84,39 metrekare olan konutların fiyatı 64 bin 139 TL ile 76 bin 608 TL arsında değişiyor. Adana Seyhan Sarıhular Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 4 konutun başlangıç taksiti fiyatları ise 313 TL ile 374 TL arasında farklılık gösteriyor.
Satışa sunulan konutlar için 21 Ekim – 31 Aralık 2010 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası ve T. Halk Bankası'nın şubelerine başvuru yapılması gerekiyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınız... 
Detaylı satış fiyatları için tıklayınız... 


2-Afyon Merkez
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 516 konutluk Afyon Merkez Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stokunda bulunan 1 adet konutu satışa sundu
 Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 516 konutluk Afyon Merkez Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stokunda bulunan 1 adet konutu satışa sundu. Konut kurasız başvuru önceliğine göre yapılacak.
81,52 metrekare alana sahip olan konutun fiyatı 61 bin 555 TL olarak belirlendi. Konutun başlangıç taksitinin fiyatı ise 300,93 TL olarak belirlendi.
Afyon Merkez Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Konutun satışı açık satış yöntemiyle gerçekleştirilecek.
Konutların başvuruları, 21 Ekim – 31 Aralık 2010 tarihleri arasında yapılacak.

Detaylı satış listesi için tıklayınız Detaylı satış fiyatı için tıklayınız

3-Konya Meram
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 256 konutluk Konya Meram 2. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stokunda bulunan 13 adet konut satışa sunuldu
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 256 konutluk Konya Meram 2. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stokunda bulunan 13 adet konut satışa sunuldu.
TOKİ stokunda bulunan 13 Adet konut 84 metrekare. Konutların fiyatı ise 62 bin TL ile 77 bin TL arasında değişiyor. Konutların başlangıç taksitleri ise, 305 TL olarak belirlendi.
Konya Meram 2. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 21 Ekim – 31 Aralık 2010 tarihleri arasında kabul edilecek.

Detaylı satış listesi için tıklayınız Detaylı fiyat listesi için tıklayınız

 
4-Kütahya İnköy 3. Etap
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 672 konutluk Kütahya Merkez İnköy 3. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stokunda bulunan 1 adet konutu satışa sundu
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 672 konutluk Kütahya Merkez İnköy 3. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stokunda bulunan 1 adet konutu satışa sundu.
Kütahya Merkez İnköy 3. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan konutun metrekaresi 93. Konutun fiyatı ise 77 bin TL olarak belirlendi. Konutun başlangıç taksiti 377 TL olacak.
Kütahya Merkez İnköy 3. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 21 Ekim – 31 Aralık 2010 tarihleri arasında kabul edilecek.

Detaylı satış duyrusu için tıklayınız Detaylı fiyat listesi için tıklayınız


5-Kütahya İnköy 2. Etap
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 180 konutluk Kütahya Merkez İnköy 2. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stokunda bulunan 1 adet konutu satışa sundu
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 180 konutluk Kütahya Merkez İnköy 2. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stokunda bulunan 1 adet konutu satışa sundu.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 180 konutluk Kütahya Merkez İnköy 2. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stokunda bulunan konutun metrekaresi 93. Konuıtun fiyatı ise 75 bin 347 TL olarak belirlendi. Konutun başlangıç taksiti ise 368 TL olacak.
Kütahya Merkez İnköy 2. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 21 Ekim – 31 Aralık 2010 tarihleri arasında kabul edilecek.

Detaylı satış duyrusu için tıklayınız Detyalı satış fiyatı için tıklayınız


6-Niğde Bor
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 304 konutluk Niğde Bor 5. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stokunda bulunan 2 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre satışa sundu
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 304 konutluk Niğde Bor 5. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stokunda bulunan 2 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre satışa sundu. Satışa çıkarılan konutların metrekareleri 81 ile 82 arasında değişirken,konut fiyatları 68 ile 69 TL arasında farklılık gösteriyor.
Niğde Bor 5. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 21 Ekim – 31 Aralık 2010 tarihleri arasında kabul edilecek.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınız...
Detaylı satış fiyatı için tıklayınız


7-Ordu Merkez
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 336 konutluk Ordu Merkez Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stokunda bulunan 16 adet konutu satışa sundu
 Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 336 konutluk Ordu Merkez Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stokunda bulunan 16 adet konutu satışa sundu.
TOKİ Ordu Merkez'deki 16 Adet konutun metrekaresi 84 ile 85 arasında değişiyor. 16 konutun fiyatı 63 bin ile 78 bin TL arasında değişklik gösteriyor. Konutun taksitli fiyatı ise 300 TL'den başlayacak.
Ordu Merkez Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 21 Ekim – 31 Aralık 2010 tarihleri arasında kabul edilecek.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınız Detaylı satış fiyatı için tıklayınız