27 / 04 / 2024

TOKİ Bursa Orhaneli'ne müjdeyi verdi! 2+1, 3+1 yeni konutlar geliyor! 

TOKİ Bursa Orhaneli'ne müjdeyi verdi! 2+1, 3+1 yeni konutlar geliyor! 

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Orhaneli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Orhaneli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Orhaneli 2022 ucuz konut projesi...



Milyonlarca dar gelirli tarafından dört gözle beklenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi şeklinde tanıtılan projeyle ilgili merak edilen bütün ayrıntılar resmen açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili yaptığı son dakika açıklamasında TOKİ sosyal konut projesi için başvurularının bugün itibariyle başlayacağını da duyurmuştu.

İlk Evim ve İlk İşyerim ismiyle 81 şehirde hayata geçirilmesi planlanan dev konut projesinin merakla beklenen bütün detayları açıklandı. Projde hayata geçirilecek olan konutların fiyatları, büyüklükleri, ödeme şartları da netleşti.

TOKİ Bursa Orhaneli ne müjdeyi verdi! 2+1, 3+1 yeni konutlar geliyor! 

TOKİ, 250 bin konut projeleri çerçevesinde başkent Bursa'da da pek çok projeye start verecek. TOKİ tarafından açıklanan liste ile hangi şehirde, hangi ilçede kaç adet konut inşa edileceği açıklandı. En çok merak edilen projelerden biri Bursa Orhaneli oldu.

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Bursa'nın da pek çok ilçesinde yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Orhaneli projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? 

Peki TOKİ Bursa Orhaneli projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Orhaneli 2022 ucuz konut projesi...


Geri Dön