13 / 05 / 2024

TOKİ Bursa Orhangazi projesiyle 166 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Bursa Orhangazi projesiyle 166 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhangazi projesi bugün ihaleye çıkacak. Projede 166 adet konut yer alacak.



Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa 2023 projesinde ticari alanlar yer alacak mı? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Bursa 2023 projesinin ihalesi saat kaçta yapılacak?

TOKİ'nin resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ Bursa Orhangazi 2023 projesinde 166 adet konutun yanı sıra 2 adet de kapıcı dairesi yer alacak.

Yine verilen detaylara göre, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de bulunduğu Bursa Orhangazi 2023 projesinin ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Bursa Orhangazi projesiyle 166 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

Bursa İli Orhangazi İlçesi Arapzade Mahallesi 166 Adet Konut (+2 KD) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleştirilecek. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Arapzade projesinde yer alan konutların yer tesliminden sonra ne kadar zamanda tamamlanacağı henüz belli olmadı.

TOKİ İstanbul kuralarında son dakika! TOKİ İstanbul kuraları hangi günlerde çekilecek? İşte ilçe ilçe kura takvimi 2023!

TOKİ'nin o ildeki projesi için tarih resmen belli oldu! 532 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Mart 2023 yeni kura tarihleri peş peşe açıklandı! TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın! İl il belli oldu!


Geri Dön