Genel

TOKİ ’de bu hafta 6 kampanya!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, bu hafta 6 ilde 6 projesini satışa çıkarıyor. Satışa çıkarılan iller Bursa, Kocaeli, Niğde, şžanlıurfa, Yozgat ve Isparta¦

1-  Bursa Karacabey

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bursa Karacabey Toplu Konut Uygulaması kapsamında 81 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. Satışa açılmamış olan proje kapsamındaki diğer konutlar da, bloklardaki doluluk oranı dikkate alınarak etaplar halinde satışa arz edilecek.
Bursa Karacabey Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Bursa Karacabey şžubesi olacak. Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 11 Ekim   “ 31 Aralık 2010 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.
Alanları 111 metrekare olan 81 adet 3+1 konutun fiyatı 74 bin 244 TL ile 97 bin 749 TL arasında değişiyor. Projede peşinatlar 7 bin 424 TL'den peşinatlar ise 464 TL'den başlıyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınız

Detaylı fiyat listesi için tıklayınız

2-  Kocaeli Gölcük

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kocaeli-Gölcük Toplu Konut Uygulaması kapsamında 84 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.
             
Kocaeli-Gölcük Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Gölcük şžubesi olacak. Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 11 Ekim   “ 31 Aralık 2010 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.
Alanları 106 metrekare ve 119 metrekare arasında değişen konutların fiyatı 90 bin 783 TL ile 122 bin 670 TL arasında değişiyor. Projede peşinatlar 9 bin 78 TL'den, taksitler ise 567 TL'den başlıyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınız

Detaylı fiyat listesi için tıklayınız

3-  Niğde Bor
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 304 konutluk Niğde Bor 5. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stokunda bulunan 2 adet konutu satışa sundu.
Niğde Bor 5. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 2 konutun metrekaresi 81 ile 82 metrekare arasında, fiyatları ise 68 bin ile 69 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Konutların taksitli fiyatları ise 332 TL olarak belirlendi.
Niğde Bor 5. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek. Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 21 Ekim “ 31 Aralık 2010 tarihleri arasında kabul edilecek.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınız...Detaylı fiyat listesi için tıklayınız...


4-  şžanlıurfa Siverek
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 112 konutluk şžanlıurfa Siverek Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stokunda bulunan 6 adet konutu satışa sundu
TOKİ şžanlıurfa Siverek'te 6 Adet konutun metrekaresi 82. Konutların fiyatları ise 53 bin TL ile 59 bin TL arsında değişiyor. Konutun başlangıç taksiti ise 262 TL olacak.
şžanlıurfa Siverek Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.şž Siverek şžubesi aracılığıyla yürütülecek. Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 21 Ekim “ 31 Aralık 2010 tarihleri arasında kabul edilecek.

Detaylı satış duyurusu tıklayınız...Detaylı fiyat listesi için tıklayınız

5-  Yozgat Sorgun

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Yozgat Sorgun Toplu Konut Uygulaması kapsamında 52 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. Satışa açılmamış olan proje kapsamındaki diğer konutlar da, bloklardaki doluluk oranı dikkate alınarak etaplar halinde satışa arz edilecek.

Yozgat Sorgun Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.şž aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Yozgat Sorgun şžubesi olacak. Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 11 Ekim   “ 31 Aralık 2010 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecektir.

Alanları 118 metrekare 3+1 konutun fiyatı 76 bin 44 TL ile 94 bin 369 TL arasında değişiyor. Projede peşinatlar 7 bin 604 TL'den, taksitler ise 475 tl'den başlıyor.  

Detaylı satış duyurusu için tıklayınız

Detaylı fiyat listesi için tıklayınız

6-  Isparta Senirkent

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Isparta “ Senirkent-Büyükkabaca Tarımköy Projesi kapsamında 53 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacaktır.
 
Isparta “ Senirkent-Büyükkabaca Tarımköy Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.şž. aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz şžube Senirkent şžubesi olacaktır. Açık Satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 13 Ekim “ 31 Aralık 2010 tarihleri arasında anılan bankanın şžubeleri tarafından kabul edilecektir.
53 adet 2+1 konutun alanı 178 metrekare. Isparta Senirkent Büyükkabaca'da yer alan konutların fiyatları ise 80 bin TL ile 99 bin TL arasında bulunuyor.

Detaylı satış duyurusu için tıklayınız

Detaylı fiyat listesi için tıklayınız

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com