01 / 05 / 2024

TOKİ Denizli 786 konut projesinde sona gelindi!

TOKİ Denizli 786 konut projesinde sona gelindi!

Denizli Valiliği dar gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi 786 konutun tamamlandığının müjdesini verdi. İhtiyaç sahibi 786 aile aylık 130 lira taksitle ev sahibi olacak.



Denizli Valiliği dar gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yürüttüğü projede sona gelindi. Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, 786 konutun tamamlandığının müjdesini verdi. Valilikten yapılan açıklamaya göre ihtiyaç sahibi 786 aile aylık 130 lira taksitle ev sahibi olacak. 


Bürüt 67,5 metre kare ve 2 oda 1 salon niteliğinde yapılan konutları almaya hak kazanan aileler 270 taksitle ev sahibi olacak. Toplamda 35 bin 100 liraya mal olacak olan konutlar için başvurular Mart ayında yapılacak. 


Konutların gerçek ihtiyaç sahiplerinin ev sahibi olması için yapıldığını bu nedenle herkesin başvuru yapamayacağını kaydeden Vali Altıparmak şu bilgileri verdi; "Konutlara başvuru için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü'nce belirlenen başvuru şartları mevcut olup bu şartları taşıyan vatandaşlarımızın başvurusu alınarak değerlendirilecektir. Bu fırsatı vatandaşlarımıza sağlayan Hükümetimize, Bakanlarımıza ve  TOKİ  Başkanlığı'na ayrı ayrı teşekkür ediyorum."


Denizli Nabzı Gazetesi


Geri Dön