28 / 04 / 2024

TOKİ Edirne projesi için yeni ihale tarihi belli oldu!

TOKİ Edirne projesi için yeni ihale tarihi belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri uygun ödeme koşulları ile konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Edirne projesinin de yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.



Türkiye'nin her ilinde yaşamını sürdüren dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne'de hayata geçireceği yeni projesi için de beklenen tarihi açıkladı.

Yatırımlarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde paylaşılan bilgiye göre, TOKİ'nin merakla beklenen Edirne projesi Keşan ilçesinde yükselecek.

Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde   yayımlanan ihale ilanına göre,  TOKİ  Keşan İlçesi, Yenimuhacir Beldesi projesinde 156 adet yeni konut yer alacak. 

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Edirne Keşan 2023 projesinde konutların dışında ticari alanlar yer alacak mı? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Edirne 2023 projesinin ihalesi ne zaman ve saat kaçta yapılacak?

TOKİ Edirne projesi için yeni ihale tarihi belli oldu!

Türkiye'nin 81 şehrinde yaşayan dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesindeki detaylara göre, TOKİ'nin Edirne Keşan 2023 projesi için detaylar da belli oldu.

Altyapı ve çevre düzenlemesi işine yer verilen TOKİ Keşan İlçesi, Yenimuhacir Beldesi projesinde 156 adet konut yer alacak. Merakla beklenen bu yeni projede konutların dışında ticari alan yer almayacak.

Yine konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, merakla beklenen TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir Beldesi projesinin ihalesi 29 Aralık 2023 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yayımladığı söz konusu ihale ilanı şöyle:

Edirne İli Keşan İlçesi Yenimuhacir Beldesi 156 Adet Konut 4 Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Aralık 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Sakarya'da 7 bin konut dönüşüm bekliyor!

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya 431 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Adana'da 10 adet arsa ve arazi satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!


Geri Dön