29 / 04 / 2024

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar sözleşmeleri bugün sona eriyor!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar sözleşmeleri bugün sona eriyor!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar Projesi kapsamında 74 adet konuttan 23'ü için kura çekilişi sonucunda 2 Şubat Pazartesi günü başlayan satış sözleşmesi imzalama süresi bugün sona eriyor.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı imzası taşıyan Eskişehir Odunpazarı Karapınar Projesi kura çekilişi 22 Ocak'ta yapıldı. Kura çekimi neticesinde satış sözleşmesi imzalama süresi bugün sona eriyor. 


TOKİ T.C. Eskişehir Odunpazarı Karapınar sözleşmeleri Ziraat Bankası A.Ş.  Ankara  Eskişehir Yunus Emre Şubesi'nde imzalanıyor. Projenin sözleşme imza programı şu şekilde;


Konut seçimi ve sözleşme imzalama programına göre; 3+1 konutlara başvuru yapan 48 hak sahibinin, 02 Şubat 2015 tarihinden başlayarak Eskişehir Odunpazarı Karapınar Konut Şantiyesi'nde projenin Müşavir Firması olan Metroplan Müş. Müh. San. Tic. Ltd. Şti. nezaretinde konut seçimi yaparak, bir gün sonra bankada satış sözleşmesi imzalamaları gerekiyor.


Asiller için sözleşme imzalama programına göre; 2+1 ve 4+1 konutlar için hak sahibi olanlar ise, 05 Şubat 2015 tarihinden başlayarak bankada satış sözleşmesi imzalamaları ve bütün hak sahiplerinin kendileri için düzenlenen program doğrultusunda bilgi almaları ve riayet etmeleri gerekiyor. 



Geri Dön