Kim Kimdir?

TOKİ İGPVY ve HAİT inşaatları yaptıracak

TOKİ 2 adet hizmet destek ve 108 adet hareket alan tesisi inşaatı ile altyapı, çevre düzenlemesi inşaatı yaptıracak

Buna göre Merkez İlçede (Pirreşit) 20 adet hait, 1 adet 24 üniteli hizmet destek tesisi (İgpvy), Başkale'de 48 adet hait, 1 adet 24 üniteli igpvy, Özalp'ta 20 adet hait ve Çaldıran'da da 20 adet hait inşaatı ve altyapıları ile çevre düzenleme inşaatları gerçekleştirilecek.

Konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 2 adet 24 üniteli igpvy ve 108 adet hait inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatının ihalesi, 2 Kasım 2009 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de gerçekleştirilecek. Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek. Katılımcılar şartnameyi bedel ödeyerek TOKİ'den temin edebilecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek. Buna göre ihale sonucu üzerine ihale yapılan istekli ile anahtar teslimi
götürü bedel sözleşmesi imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek.
A.A