29 / 04 / 2024

TOKİ İHE İnşaat'a bir yıl ihalelere katılma yasağı getirdi!

TOKİ İHE İnşaat'a bir yıl ihalelere katılma yasağı getirdi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ankar Ticaret Odası'na bağlı İHE İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.-İsmail Hakkı Ekşi'ye bir yıl ihalelere katılma yasağı getirdi



Milli Eğitim, Orman ve Su İşleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlıkları ile  TOKİ  bazı kişi ve firmalara çeşitli sürelerle ihalelere katılma yasağı getirdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı   Ankara  Ticaret Odası'na kayıtlı İHE İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.-İsmail Hakkı Ekşi'ye bir yıl ihalelere katılma yasağı getirdi.

Buna göre, Milli Eğitim Bakanlığı,  İzmir  Sabit ve Seyyar Sebze Meyveciler Esnaf Odasına kayıtlı Çelik Manav-Mehmet Hayır Çelike 6 ay süreyle ihale yasağı getirdi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Ankara Ticaret Odasına kayıtlı Özlem İnşaat Harita Mühendislik ve Müteahhitlik Limited Şirketini 1 yıl 6 ay süreyle ihalelere katılmaktan men etti.

PTT Genel Müdürlüğü, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Zirve İnşaat Nakliyat Limited Şirketine 1 yıl süreyle ihale yasağı getirdi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Artvin Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Coşkunlar Dış Ticaret Limited Şirketini 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan men etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Aldemirler Hayvan Ürünleri Ticaret Turizm Sanayi Limited Şirketine 2 yıl süreyle ihale yasağı getirdi.

AA


Geri Dön