08 / 05 / 2024

TOKİ İlk Evim E-Devlet başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ İlk Evim E-Devlet başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim E-Devlet başvuruları bugün sona eriyor...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İlk Evim "250 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi"nde e-Devlet başvurularının bugün sona ereceğini belirtti.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, İlk Evim '250 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nin e-Devlet başvurularının bugün sona erdiği belirtilerek, banka şubeleri aracılığı ile başvuruların ise 31 Ekim 2022 tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, İlk Evim ve İlk iş yerim adı altında 81 şehirde hayata geçirilecek olan projeler için başvurular alınmaya başlanmıştı.

TOKİ İlk Evim E-Devlet başvuruları bugün sona eriyor!

E-Devlet ve ilgili bankalar aracılığı ile uygun fiyatlı ve uzun vadeli taksit seçenekleriyle ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar başvurularını yapabiliyor. 

TOKİ İlk Evim projesi için başvurular 14 Eylül, projeler için E-Devlet başvuruları bugün sona erecek.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve T. Halk Bankası A.Ş.'nin proje kentinde yer alan yetkili Şubeleri ve E-Devlet aracılığı ile devam eden başvuru süreci 31 Ekim tarihinde son bulacak. 

Yine verilen detaylara göre, konut tipi (2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon) ayrımı olmadan, proje bazında başvuru yapılacak.. (Hak sahiplerinin konut tipleri ihale yapıldıktan sonra gerçekleştirilecek olan "Konut Belirleme Kurası" ile belirlenecek.)


Geri Dön