27 / 04 / 2024

TOKİ İskenderun başvuruları 2015!

TOKİ İskenderun başvuruları 2015!

TOKİ ve İskenderun Belediye Başkanlığı işbirliğinde hayata geçirilen İskenderun Toplu Konut Projesi'nde 4 bin 500 adet daire satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ İskenderun başvuruları 2015...



İskenderun konut projesinde yer alan 4 bin 500 daire Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve İskenderun Belediye Başkanlığı tarafından alt gelir grubuna özel olarak ve sosyal konut niteliğinde satışa sunuluyor. 


TOKİ İskenderun başvuruları 2015!

Yarın itibariyle başlayacak olan  TOKİ  İskenderun Evleri başvuru işlemleri ilgili başvuru formunun Belediye binası bünyesinde oluşturulacak merkeze teslim edilmesi ile gerçekleşecek. 


TOKİ İskenderun Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje 450 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. 


TOKİ İskenderun başvuru şartları!

Başvuruda bulunacak kişinin;

1- Konut uygulamasının yapılacağı yerleşim briminde en az 1 yıldır ikamet ediyor olması veya uygulama yapılan ilçe nüfusuna kayıt olması,

2- Alt gelir grubunda hane halkı aylık gelirinin 3.200 TL altında olması gerekiyor. 


TOKİ İskenderun Konutları'nın ödemeleri 15 yıl vade şeklinde yapılabiliyor. Projede taksit ödemeleri ise teslimden sonra başlıyor. 



Geri Dön