Kent Haberleri

TOKİ İstanbul 2023 arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları tek tek açıklandı! TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Pek çok kişinin gündeminde yer alan TOKİ İstanbul arsa 2023 sonuçları tek tek açıklandı! Peki TOKİ arsa 2023 kura sonucu nasıl ve nereden öğrenilir?

Pek çok kişinin adeta dört gözle beklediği TOKİ İstanbul 2023 arsa kura çekilişi geçtiğimiz günlerde başlamıştı.

Başvuru yapan vatandaşların merakla beklediği TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları peş peşe açıklandı. Peki TOKİ arsa kura sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?

Posta'nın aktaradığı detaylara göre, TOKİ 'İlk Evim Arsa' projesi kapsamında müstakil arsa kura çekilişi resmi olarak açıklanan takvime göre devam ediyor. Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, TOKİ İstanbul arsa kura çekimi sonrası kabul edilenlerin isim listesi de peş peşe açıklandı

Ayrıca yine verilen detaylara göre, TOKİ İstanbul merkez ilk evim 10 bin müstakil arsa kuraları http://toki.tv adresinden ve YouTube hesabından canlı olarak yayınlanıyor. Peki; Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul arsa kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl ve nereden öğrenilir? 

Pek çok kişinin gündeminde yer alan TOKİ İstanbul arsa 2023 sonuçları tek tek açıklandı! Peki TOKİ arsa 2023 kura sonucu nasıl ve nereden öğrenilir?

MÜŞTEREK ARSA BAŞVURULARININ TAMAMI KABUL EDİLMİŞTİ

Verilen bilgilere göre, İstanbul Merkez İlkevim Müşterek Arsa Projesi 28 bin 954 parsele yapılan başvuruların tümü kabul edilmişti, böylece de bütün başvurular onaylanmış oldu.

İSTANBUL TOKİ ARSA ÇEKİLİŞİ DETAYLARI

Aktarılan detaylara göre, TOKİ 'İlk Evim Arsa' projesi kapsamında müstakil arsa kura çekilişi belirlenen illerle sürüyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İstanbul TOKİ arsa çekilişi sonucu ve kazanan isim listesi de netleşmiş oldu. TOKİ İstanbul merkez ilk evim 10 bin müstakil arsa kura çekilişi http://toki.tv adresinden ve YouTube hesabından canlı şekilde yayınlanıyor.

TOKİ ARSA KURA SONUÇLARI NASIL VE NEREDEN SORGULANIR?

Paylaşılan bilgiyere göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arsa kura sonuçları 2023, kura çekiminden sonra açıklanıyor. TOKİ kura sonuçları 2023 yalnızca E-Devlet üzerinden erişime açılan ekran aracılığıyla sorgulanabiliyor. Sonuçların o ekran üzerine eklenmesi de ortalama olarak 1 gün devam edebiliyor. 

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuralarında son dakika! Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura takvimi resmen tek tek açıklandı!

TOKİ Silivri ve Çatalca kura sonuçları tek tek belli oluyor! TOKİ İstanbul kuralarında son dakika!

TOKİ Trabzon projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye 187 yeni konut geliyor!