Toki

TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları! TOKİ İstanbul Arnavutköy çekilişi ne zaman?

TOKİ kura çekiliş tarihleri ilgililer tarafından araştırılmaktadır. İşte TOKİ İstanbul Arnavutköy tarihi ve detayları!Tarihler haftalık olarak açıklanıyor ve resmi internet sayfası üzerinden detaylı bir şekilde paylaşılıyor

TOKİ İL İL KURA TARİHLERİ

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim İlk İş Yerim" projesinde kura heyecanı sürüyor. Tarihler haftalık olarak açıklanıyor ve resmi internet sayfası üzerinden detaylı bir şekilde paylaşılıyor.

Kura çekimi 2 Ocak ile 13 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılacak. TOKİ kura çekilişi ile Ankara, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adana illerinde inşa edilecek konutlar hak sahiplerine kavuşacak.

İşte TOKİ kura çekim tarihlerine dair merak edilen diğer detaylar…

TOKİ 2 OCAK-13 OCAK KURA ÇEKİM TARİHLERİ!

5 ilde gerçekleştirilecek 2 Ocak - 13 Ocak TOKİ kura çekim tarihleri arasında şu iller yer almaktadır;

2-12 Ocak 2023: Ankara 18 bin 450 konut inşa edilecek,

2-5 Ocak 2023: Hatay 5 bin 25 konut

6 Ocak 2023: Osmaniye 1550 konut

7-8 Ocak 2023: Kahramanmaraş: 3 bin 101 konut inşa edilecek,

10-13 Ocak 2023 tarihlerinde de Adana 6 bin 356 konut inşa edilecek.

TOKİ İSTANBUL ARNAVUTKÖY ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için TOKİ kura çekimi il il devam ediyor. Ancak İstanbul TOKİ kura çekimi tarihleri henüz belli olmadı. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri ilçelerinde toplam 50.000 konut inşa edecek. Ancak İstanbul TOKİ kura çekimi tarihleri henüz bildirilmedi.

TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri kura çekimi tarihlerine dair takvimi yayınlandığında zaman haberimizde yer alacaktır.

TOKİ ORTA GELİRLİYE KONUT KAMPANYASI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Orta gelir ve orta gelir üste hitap eden bir projemiz bulunmaktadır. Bu yeni hamlemizin tüm detaylarını inşallah yıl sonunda, 2023 yılının başı itibarı ile aziz milletimizle paylaşacağız. 25 bin konutun ihalesini yaptık ve en geç 2 sene içinde ilk 250 bin konutumuzu vatandaşımıza, milletimize armağan edeceğiz” dedi.

Bedelli askerlik ücreti 2023 ne kadar olacak? Bedelli askerlik ücreti taksit yapılıyor mu?

Bu binalarda oturanlar aman dikkat! 1 Ocak’tan sonra resmen zorunlu olacak!