28 / 04 / 2024

TOKİ Kastamonu Araç'ta kaç adet konut yapacak?

TOKİ Kastamonu Araç'ta kaç adet konut yapacak?

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Kastamonu projelerinin detayları belli oluyor. Peki TOKİ Kastamonu Araç projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kastamonu  Araç TOKİ'ye nasıl başvuru yapılır? İşte Kastamonu  Araç TOKİ 9 soruda tüm ayrıntılarıyla...



Dar gelirli ailelerin merakla beklediği ucuz konut TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvurular 14 Eylül 2022 tarihinde başladı.

2+1 ve 3+1 konutlara yer verilecek olan TOKİ 2022 ucuz konut projeleri için son başvuru tarihi 31 Ekim 2022 olarak belirlendi.

Dar gelirli aileler öncelikli olarak milyonlarca kişinin beklediği TOKİ ucuz daire 2022 projelerinin İlk Evim ve İlk İşyerim ismiyle hayata geçirileceğine vurgulandı. Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren TOKİ 250 bin sosyal konut projesiyle beraber 81 ilde toplam 250 bin daire inşa edilecek. Peki Kastamonu  Araç'ta kaç konut inşa edilecek?

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Kastamonu projelerinin detayları da netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kastamonu  Araç projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kastamonu  Araç TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Kastamonu  Araç TOKİ 9 soruda tüm detaylarıyla...


Geri Dön