28 / 04 / 2024

TOKİ Kayaşehir 23.Bölge Alt Gelir Grubu başvuru şartları!

TOKİ Kayaşehir 23.Bölge Alt Gelir Grubu başvuru şartları!

TOKİ Kayaşehir 23.Bölge Alt Gelir Grubu başvuru şartları neler? TOKİ 23.Bölge Alt Gelir Grubu kurasına kimler katılabilir? Kayaşehir 23.Bölge için tüm detaylar...




TOKİ Alt Gelir Grubu için Kayaşehir 23. Bölge'de 400 konut satışa çıkardı. 23. Bölge'de satışa sunulan 400 adet 75,1 metrekare büyüklüğünde 2+1 daireler için başvurular 23 Mart 2015 tarihinde başlıyor. Başvuru süreci 30 Nisan'a kadar devam edecek.


TOKİ Kayaşehir 23.Bölge Alt Gelir Grubu için kura tarihi 7 Mayıs 2015 olarak belirlendi. 23.Bölge'de dairelerin fiyatları 134 bin 570 TL ile 158 bin 836 TL arasında değişiyor.


Kayaşehir Alt Gelir Grubu için ödemeler yüzde 12 peşinattan sonra 180 ay vadeli yapılıyor. Aylık taksit ödemeleri 657,90 TL'den başlıyor.


TOKİ Kayaşehir 23.Bölge'de teslimler sözleşme imzalandıktan sonra 36 ay içerisinde teslim edilecek. 



TOKİ Kayaşehir 23.Bölge Alt Gelir Grubu başvuru şartları!


1. T.C. vatandaşı olması,


2. İstanbul İl sınırları içerisinde 2 (iki) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.


3. Başvuru sahiplerinin kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C.

sınırları dahilinde tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız gayrimenkulün bulunmaması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) gerekmektedir.


4. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) gerekmektedir.


5. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.


6. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.700-TL olması (Başvuru sahibinin, eşinin ve

velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.700-TL olması) gerekmektedir.


7. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına

yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.




30 soruda TOKİ'nin Kayaşehir'deki yeni kampanyası! Tüm detaylar!



23.Bölge tam fiyat listesi için tıklayın



Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön