13 / 05 / 2024

kayabaşı 23.bölge kurasına kimler katılabilir

kayabaşı 23.bölge kurasına kimler katılabilir

TOKİ Kayaşehir 23.Bölge Alt Gelir Grubu başvuru şartları neler? TOKİ 23.Bölge Alt Gelir Grubu kurasına kimler katılabilir? Kayaşehir 23.Bölge için tüm detaylar...

Eyüp Yeşilpınar Bölge Parkı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp’te yer alan Yeşilpınar Bölge Parkı’na cami, taziye evi, kültür merkezi, zemin altı katlı otopark yapılmasına karar verdi.

Menderes Türel, Antalya Serbest Bölge ek alanını inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serbest Bölge alanına dahil edilen Toprak Mahsulleri Ofisi alanında bazı incelemeler yaptı.

TOKİ Kayabaşı 22. Bölge 854 konut ihalesi ne zaman yapılacak?

Uzun zamandır beklenen Kayabaşı 22. Bölge için çalışmalar başladı. Peki TOKİ Kayabaşı 22. Bölge 854 konut ihalesi ne zaman yapılacak?

Eskidji Bağlıca ve Ankara Merkez Bölge Ortaklığı’na yedi ödül!

Eskidji Gayrimenkul, 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 7 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

ESKİDJİ Gayrimenkul'den yılın en başarılı bölge ortaklarına ödül!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdi.

TOKİ Maşuk 4. Bölge kurası bugün!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 1. ve 2. Etap projesindeki daireler kura ile satılacak. TOKİ Maşuk 4. Bölge kurası bugün gerçekleşecek.

Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu’na yeni park!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu’ndaki çocuklar için oyun parkı kurdu. Öğrencileri, tatil dönüşü oyun parkı sürprizi karşılayacak.

Batman Sason Yatılı Bölge Ortaokulu’na spor kompleksi yapıldı!

Sason Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Bozkurt, yaptığı açıklamada, halı saha, voleybol ve basketbol sahası ve tenis kortundan oluşan spor kompleksinin hizmete girdiğini ve yeni spor kompleksiyle sportif faaliyetleri daha güzel icra edeceklerini belirtti.

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge'deki konutların bu yılın Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyordu. Ancak 19.Bölge'de teslimler ikinci kez ertelendi, peki Kayabaşı 19.Bölge ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Kayabaşı 19.Bölge'de konut teslimleri ertelendi!

TOKİ 19.Bölge'de konutların bu yıl Ağustos - Eylül arasında teslim edilmesi planlanıyordu. Ancak 19.Bölge'de teslimler ertelendi. Kayabaşı 19.Bölge ne zaman teslim edilecek?

23. Bölge Kayaşehir TOKİ sözleşme programı!

Toplamda 400 adet konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu TOKİ Kayaşehir 23. Bölge alt gelir grubu hak sahipleri belirlendi. İşte 23. Bölge Kayaşehir TOKİ sözleşme programı...

23. Bölge TOKİ Kayaşehir kura sonucu!

Toplam 400 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Kayaşehir 23. Bölge kura çekilişi sona erdi. Projede sözleşme imzalama işlemleri 11 Mayıs itibariyle başlayacak. İşte 23. Bölge TOKİ Kayaşehir kura sonucu...

Kayaşehir 23. Bölge TOKİ kura sonuç listesi!

Bugün Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde yapılan TOKİ Kayaşehir 23. Bölge kura çekilişi kapsamında 400 adet konut alt gelir grubuna özel olarak satışa sunuldu. İşte Kayaşehir 23. Bölge TOKİ kura sonuç listesi...

kayabaşı 23.bölge kurasına kimler katılabilir Haberi

kayabaşı 23.bölge kurasına kimler katılabilir


TOKİ Alt Gelir Grubu için Kayaşehir 23. Bölge'de 400 konut satışa çıkardı. 23. Bölge'de satışa sunulan 400 adet 75,1 metrekare büyüklüğünde 2+1 daireler için başvurular 23 Mart 2015 tarihinde başlıyor. Başvuru süreci 30 Nisan'a kadar devam edecek.


TOKİ Kayaşehir 23.Bölge Alt Gelir Grubu için kura tarihi 7 Mayıs 2015 olarak belirlendi. 23.Bölge'de dairelerin fiyatları 134 bin 570 TL ile 158 bin 836 TL arasında değişiyor.


Kayaşehir Alt Gelir Grubu için ödemeler yüzde 12 peşinattan sonra 180 ay vadeli yapılıyor. Aylık taksit ödemeleri 657,90 TL'den başlıyor.


TOKİ Kayaşehir 23.Bölge'de teslimler sözleşme imzalandıktan sonra 36 ay içerisinde teslim edilecek. 



TOKİ Kayaşehir 23.Bölge Alt Gelir Grubu başvuru şartları!


1. T.C. vatandaşı olması,


2. İstanbul İl sınırları içerisinde 2 (iki) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya...