29 / 04 / 2024

TOKİ Kayseri Melikgazi'de 309 ucuz konut inşa edecek!

TOKİ Kayseri Melikgazi'de 309 ucuz konut inşa edecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan projesinin ihalesini yarın gerçekleştiriyor.



2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri projesi için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, Kayseri TOKİ projesi Melikgazi ilçesi, Mimarsinan Mahallesi'nde hayata geçirilecek. 

Merakla beklenen Kayseri Melikgazi Mimarsinan Mahallesi 1. Etap projesinde toplam 309 adet konut yer alacak. Kayserililerin yüzünü güldüren projede ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

TOKİ Kayseri Melikgazi de 309 ucuz konut inşa edecek!

Kayserililerin merakle beklediği TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan Mahallesi 1. Etap projesi Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek, ayrıca ihale ile ilgili teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Yine TOKİ'nin resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan projesinin inşaatının yer tesliminden itibaren 550 takvim gününde tamamlanması hedefleniyor. 


Geri Dön