06 / 05 / 2024

TOKİ Kestel Konutları kapsamındaki alt gelir grubu konut kuraları çekildi!

TOKİ Kestel Konutları kapsamındaki alt gelir grubu konut kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce Kestel'e inşa edilen 2 etap projesi kapsamında Toki stoklarında bulunan 2 Adet B1 alt gelir grubu konutu için kura çekimi yapıldı...



29 Temmuz 02 Ağustos 2013 tarihlerinde sadece yüzde 40 ve üzeri engelli raporuna sahip vatandaşların başvurabildikleri konutlar için 8 başvuru yapıldı. 


Kestel Belediyesi Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda Kestel 1. Noterliği Başkatibi huzurunda düzenlenen kura çekim törenine Kestel Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Ekinci,  TOKİ  Temsilcisi Tuna Gürbüz ve başvuru sahipleri iştirak etti.


 2 adet konut için gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında Gülümser Demirez ve İsmail Aşkın konut sahibi olmaya hak kazandılar. Kura çekimi sonrasında bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Ekinci 2.etap kapsamında yer alan fakat satışı gerçekleşmeyen 2 adet konut için engelli vatandaşlarımıza yönelik olarak yeniden işletilen süreç sonrasında bugün kura çekimini gerçekleştirdik. 8 adet başvuru sahibi arasında 2 vatandaşımızı noter huzurunda çekilen kura sonrasında tespit ettik diğer başvuru sahipleri de yedek olarak kaydedildiler. Herhangi bir şekilde vazgeçen olduğu takdirde yedekler işlem yapabilecek. Kazanan vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 


Detaylı bilgi için  tıklayın


Geri Dön