03 / 05 / 2024

TOKİ Kırıkkale'de 24 derslikli lise yaptıracak!

TOKİ Kırıkkale'de 24 derslikli lise yaptıracak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Kırıkkale merkeze 24 derslikli lise ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını yaptırmak üzene ihale açtı



Merkezde konvansiyonel kalıp sistemi ile 24 derslikli lise ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak.

İhale, 1 Kasım 2010 tarihinde saat 15.00’te "açık ihale usulü’ ile TOKİ’de yapılacak. Yer tesliminden itibaren 450 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli istekliler katılabilecek. Katılımcılar şartnameyi bedel ödeyerek TOKİ’den satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, belirtilen ihale tarihinde ihale saatine kadar TOKİ’ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

-TRABZON’DA HARİTA YAPIM İŞİ İHALESİ SONUÇLANDI-

Bu arada  TOKİ  tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan Trabzon’un, merkez ilçesi, Çömlekçi Mahallesinde bulunan gecekondu dönüşüm projesi alanında kalan mülkiyetlerin sayısal halihazır haritalara işlenmesi ile halihazır haritalarının yapımı hizmet alımı ihalesi sonuçlandı.

İhaleyi toplam 75 bin lira bedelle, "Apron Proje Mühendislik İnşaat Müşavirlik Ticaret Şirketi" kazandı. İşin başlangıç tarihi 3 Ekim 2010, bitiş tarihi ise 1 Ocak 2011 olarak belirlendi.

İhaleye toplam 3 firma teklif verdi. Komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin tümünü geçerli saydı. Söz konusu ihale, pazarlık usulü ile 23 Ağustos 2010 tarihinde yapılmıştı.
AA


Geri Dön