27 / 04 / 2024

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...



2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni yatırımları için düğmeye bastı.

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan TOKİ, Kocaeli Dilovası projesi için başvuru dönemini 24 Mayıs'ta başlatıyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.  TOKİ  Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtından önce proje detaylarına değinelim.

Başvuru heyecanının başladığı TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesinde toplam 138 adet konuta yer veriliyor. 2 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı proje kuralı satış yöntemiyle satışa çıktı.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman?

Başvuruların Halk Bankası aracılığıyla kabul edildiği TOKİ Dilovası alt gelir projesi için başvuru dönemi 4 Haziran'da sona erecek. Projede yer alan konutların kura çekilişi 10 Haziran'da yapılacak.

Kura heyecanının başladığı TOKİ Dilovası alt gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 210 bin 258 TL, en yüksek konut bedeli 274 bin 635 TL şeklinde belirlendi.

Peşinat oranının yüzde 12 olduğu TOKİ Dilovası alt gelir grubu projesi için ödenecek en düşük peşinat bedeli 25 bin 231 TL, en yüksek peşinat bedeli 32 bin 956 TL olarak belirlendi.

Dilovası alt gelir grubu TOKİ projesi için ödenecek taksit bedelleri 1027 TL'den başlıyor, 1342 TL'ye kadar yükseliyor. Proje için 180 ay vade sağlanıyor.

TOKİ'den ev almanın şartları değişti!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön