03 / 05 / 2024

TOKİ Manisa 100 bin konut projesi sahiplerine teslim ediliyor!

TOKİ Manisa 100 bin konut projesi sahiplerine teslim ediliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirdiği 396 konut hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.



Evlerine kavuşanlar mutlu

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, evini teslim alan 3 çocuk sahibi Selami ve Tuğba Yazıcı çifti kendilerine konut edinme imkanı sunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini sundu.

TOKİ Manisa 100 bin konut projesi sahiplerine teslim ediliyor!

Tuğba Yazıcı konu ile ilgili olarak şu açıklamaları yaptı. "Ben Reis’e çok teşekkür ediyorum. Şu an kalbim öyle hızlı çarpıyor ki nefes alırken zorlanıyorum. Annemizin, babamızın bize sağlayamadığı imkanları bize sağladı. Allah ondan razı olsun. Rabbim önündeki bütün zaferleri nasip etsin ona, yanındaki dava arkadaşlarına şu an canımı ver deseler verirdim çünkü çocuklarım çok mutlu. Allah ondan bin kere razı olsun. Evi gezmedik gezeceğiz inşallah. Her konuda bize yardımcı oldular. Eşim kaza geçirdiği zaman bütün umutlarımız tükenmişti. Rabbim rast getirdi. Elhamdüllah toparladık. Öyle bir şey ki bu, anlatılacak bir şey değil. Elim ayağım titriyor. Ailelerimizin uzak durduğu dönemde devletimizden her şekilde yardım aldık. Allah razı olsun. Rabbim önlerini açık etsin. Biz her zaman arkasındayız kıyamete kadar. Bayrak inmesin, devlet durmasın."

Temmuz 2023'te Aile Destek Programı bitiyor ama şimdi de vatandaşlık maaşı geliyor! 2023 vatandaşlık maaşını kaçırmayın

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesinde son dakika! THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 2023 ne zaman?

TOKİ İstanbul Tuzla Haziran 2023 projesi için yeni tarih belli oldu! 622 yeni konutu kaçırmayın!


Geri Dön