Toki

TOKİ o proje için teslim müjdesi verdi, paylaşıma vatandaşlardan İlkevim Arsa ve yüksek taksit yorumları gecikmedi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan konutların teslim tarihini resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı. Peki TOKİ Balıkesir Bigadiç projesi ne zaman teslim edilecek?

Dar gelirli vatandaşları düşük taksit ödemeleriyle konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı hayata geçirdiği projelerin teslimlerini de peş peşe gerçekleştiriyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı resmi sosyal medya hesabı https://x.com/Toki_Kurumsal üzerinden yaptığı paylaşımda bu kez de Balıkesir Bigadiç projesinin teslim tarihi açıkladı.

TOKİ tarafından yapılan açıklamada Balıkesir Bigadiç'te 151 sosyal konutun tamamlandığı belirtilerek, 30 Eylül - 16 Ekim 2024 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edileceği belirtildi.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan paylaşım şu şekilde:

Balıkesir Bigadiç'te 151 sosyal konut tamamlandı.  30 Eylül - 16 Ekim 2024 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilecek.  Dinlenme alanlarının, parkların ve yeşil alanların bulunduğu proje ile vatandaşlarımız yeni bir yaşam alanına kavuştu.

TOKİ Balıkesir Bigadiç projesi için teslim müjdesi verirken, paylaşıma gelen yorumlarda da hem İlkevim Arsa projesi soruldu, hem de İstanbul Başakşehir Kayabaşı mahallesi 27. Bölge projesinde 1 yıldır çalışma yapılmadığı ve taksitlerin çok yükseldiği belirtildi. 

İşte o yorumlar…

İnşaat mühendisleri sordu: İnşaat sektöründe son durum nedir? Ödemeler zamanında yapılıyor mu?

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam iddiası! CHP’li Deniz Yavuzyılmaz yeni rakamları tek tek açıkladı!

Milli Emlak, 131 adet arsa ve araziyi 17 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Taksit ucuz arazi fırsatı!