28 / 04 / 2024

TOKİ, Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardı! Arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL!

TOKİ, Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardı! Arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Kentte satışa çıkarılan arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL oldu.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) arsa satışlarına devam ediyor. Son dakika yayımladığı ilana göre Sakarya'nın da aralarında bulunduğu 44 kentte 622 adet arsa açık artırma yoluyla satılacak.

Vadeli, vergiden muaf ve açık artırma yoluyla gerçekleştirilecek satışlar da Sakarya'dan 40 arsa satılacak. Sakarya'daki fiyatlar 200 bin TL ile 24 milyon TL arasında değişiyor.

Açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilecek arsa satışları 21-22-23 Kasım tarihlerinde bakanlığın Ankara'daki merkezinde, TOKİ'nin İstanbul hizmet binasında ve emlakmuzayede.com.tr adresinden yapılacak.

Arsalar yüzde 25 peşinat, KDV'den muaf ve 24 ay vade imkanıyla satılacak. 

TOKİ, Sakarya da 40 adet arsayı satışa çıkardı! Arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL!

SAKARYA'DA 7 İLÇEDEN 40 ARSA SATILACAK

15 Temmuz Camili Mahallesi'ndeki bazı arsalar şu şekilde: 

Medyabar'da yer alan detaylara göre TOKİ'nin satacağı arsalar arasında Sakarya'da toplam 40 arsa bulunuyor. Söz konusu arsalar Adapazarı'ndan 15 Temmuz Camili; Arifiye'den Aşağıkirazca ve Neviye; Ferizli'den Damlık; Geyve'den Safibey; Kocaali'den Hızar, Alandere, Karşı ve Yalı; Pamukova'dan Ağaççılar, Çilekli, Bayırakçaşehir, Gökgöz ve Şahmelek; Sapanca'dan da İlmiye, Çayiçi ve Yanık Mahallelerinde bulunuyor.

FİYATLAR 200 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

TOKİ'nin Sakarya'da satışa sunduğu arsaların metrekareleri 111 metrekare ile 17 bin 103 metrekare arasında değişiyor.

Muhammen satış bedeli en az olan arsa Pamukova Şahmelek'te imar durumu "plansız alan" olarak kayıtlı 286 metrekarelik arsa. Bu arsanın muhammen satış bedeli 200 bin 452 Türk Lirası olarak belirlendi.

Geyve Safibey Mahallesi'ndeki arsa

En fazla satış bedeline sahip arsa ise Geyve'ye bağlı Safibey mahallesinde yer alıyor. İmar durumu "Plansız alan", niteliği ham toprak olarak kayıtlı 17 bin 103 metrekarelik arsanın muhammen satış bedeli 23 milyon 945 bin TL olarak belirlendi.

Kocaali Yalı Mahallesi'nde 15 Milyon 303 bin TL'ye satılık arsa

İlanda metrekare ve satış bedeli ortalamasında en yüksek fiyatlar Sapanca, Adapazarı ve Kocaali ilçelerinde yer alıyor.

O ildeki 2 konut taksitle satılıyor! Ev arayanlar dikkat! 

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

TOKİ, İzmir'de denize sıfır arsa satacak! Satışlardan 1 milyar 115 milyon 236 bin TL getiri bekleniyor!


Geri Dön