05 / 05 / 2024

TOKİ, Samsun Kazımkarabekir'de 76 bin TL'ye!

TOKİ, Samsun Kazımkarabekir'de 76 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Samsun Kazımkarabekir Toplu Konut Uygulamaları kapsamında toplam 9 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak...  



 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Samsun Kazımkarabekir Toplu Konut Uygulamaları kapsamında toplam 9 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Ankara Temelli Projeleri kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Samsun Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 07 Şubat – 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edileceK.

Söz konusu 9 konut 94,91 metrekarelik 2+1'lerden oluşuyor. Fiyatları 76 bin 77 TL ile 86 bin 397 TL arasında değişen konutların taksitleri 475 TL'den başlıyor ve vade ile peşinatına göre 809 TL'ye kadar çıkıyor. En az peşinat miktarı ise 7 bin 608 TL. 

Detaylı fiyat bilgisi için tıklayınız

Detaylı satış duyurusu için tıklayınız

Kübra Genç/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön