28 / 04 / 2024

TOKİ sıra numarası öğrenme! TOKİ kura çekiliş no nasıl öğrenilir?

TOKİ sıra numarası öğrenme! TOKİ kura çekiliş no nasıl öğrenilir?

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı sürüyor. TOKİ kura çekilişlerini takip edenler, kura çekimi sırasında okunan sıra numaralarını araştırmaya başladı. Peki, TOKİ kura çekiliş numaramı nereden öğrenebilirim? İşte, TOKİ kura sıra no sorgulama sayfası!



"TOKİ kura çekiliş no nasıl öğrenilir?" sorusu arsa ve konuta başvuranlarca araştırılmaya başlandı. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak bilinen İlk Evim İlk İş Yerim için yapılan kura çekilişleri devam ediyor. Kura çekiliş sırasında okunan sıra numaraları araştırılıyor. Peki, TOKİ kura sıra no nereden öğrenilir? İşte, detaylar...

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

TOKİ kura sonuçları, noter huzurunda çekilişin gerçekleşmesinden sonra kurumun resmi internet sayfasından yayınlanacak. Kura sonuçlarınızı çekilişin gerçekleşmesinden sonra öğrenebilirsiniz.

TOKİ sıra numarası öğrenme! TOKİ kura çekiliş no nasıl öğrenilir?

TOKİ KURA SIRA NO ÖĞRENME EKRANI!

TOKİ İSTANBUL KURA ÇEKİMLERİ HANGİ TARİHLERDE YAPILACAK?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliğiyle gerçekleştirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında "İlk Evim" projesinde kura çekimleri İstanbul'da 16 Mart-19 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

İşte detaylar...


Geri Dön