03 / 05 / 2024

TOKİ Sivas emekli kurası çekildi!

TOKİ Sivas emekli kurası çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Sivas’ta emekliler için yaptırılacak 184 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.



‘Emekli Grup Konut Projesi’ kapsamında Yeni Mahalle’de yaptırılacak 2+1 nitelikli 184 konut için Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde kura çekildi. Konutlar için 4 bin 258 başvuru yapınca salonda yoğunluk oluştu. Salona sığmayan bazı vatandaşlar, kurayı dışarıdan takip etti. Kurayla, 184 konutun hak sahipleri belirlendi. Kuranın ardından bazı vatandaşların sevinçten, kimilerinin de hüzünden gözyaşı döktüğü görüldü. Kura sonucunda ev sahibi olan Hatice Susuz, sevinçten gözyaşlarına hakim olamayarak, “Altı çocuk annesiyim, çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin. Başbakanımıza teşekkür ediyorum, ilk defa ev sahibi olduk” dedi.


Star 



Bu haber Tokihaber.com'da şu şekilde yer aldı;


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Sivas'ta emekliler için yaptırılacak 184 konutun kurası çekildi.


“Emekli Grup Konut Projesi” kapsamında yaptırılacak 184 konut için emeklilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde 20 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilen kura ile 184 konutun sahipleri belirlendi.


“İlk defa ev sahibi oldum”


Kura sonucunda ev sahibi olan Hatice Susuz, sevinçten gözyaşlarına hâkim olamadı. Hatice Susuz, “Altı çocuk annesiyim, çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin. Başbakanımıza teşekkür ediyorum, ilk defa ev sahibi oldum.” dedi.


Akıncılar’da 33 konutun sahipleri belirlendi


Sivas’ın Akıncılar ilçesinde de 19 Ocak 2016 tarihinde kura heyecanı yaşandı. Akıncılar Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekilişi ile 33 konutun sahipleri belirlendi.


TOKİ Haber




Haber Takvim Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Sivas'ta emekliler için yaptırılacak 184 konutun kura çekimi gerçekleştirildi. 'Emekli Grup Konut Projesi' kapsamında Yeni Mahalle'de yaptırılacak 2+1 nitelikli 184 konut için Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde kura çekildi. Konutlar için 4 bin 258 başvuru yapılınca salonda yoğunluk oluştu. Salona sığmayan bazı vatandaşlar, kurayı dışarıdan takip etti. Kurayla, 184 konutun hak sahipleri belirlendi.



Takvim



Haber Güneş Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


TOKİ'de kura heyecanı Sivas'ta 184 konut için 4 bin 258 kişi başvurdu. Vatandaşlar kura çekimini salonun dışından izleyebildi. 


TOKİ tarafından Sivas'ta emekliler için yaptırılacak 184 konutun kura çekiminde vatandaşlar salona sığmadı. "Emekli Grup Konut Projesi" kapsamında Yeni Mahalle'de yaptırılacak 2+1 nitelikli 184 konut için kura çekildi. Konutlar için 4 bin 258 başvuru yapınca salonda yoğunluk oluştu. Salona sığmayan bazı vatandaşlar, kurayı dışarıdan takip etti. Kurayla, 184 konutun hak sahipleri belirlendi. Kuranın ardından bazı vatandaşların sevinçten, kimilerinin de hüzünden gözyaşı döktüğü görüldü. Kura sonucunda ev sahibi olan Hatice Susuz, "Altı çocuk annesiyim, çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin" diye konuştu. 


Güneş


Geri Dön