27 / 04 / 2024

TOKİ'den Sivas Hafik’de 240 taksitle!

TOKİ'den Sivas Hafik’de 240 taksitle!

Türkiye’nin aylardır merakla beklediği TOKİ Sivas Hafik 2022 sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Hafik 2022 ucuz konut projesinin detayları…



Milyonlarca dar gelirli vatandaşın merakla beklediği TOKİ’nin sosyal konut projesine ilişkin bütün ayrıntılar resmen açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili gerçekleştirdiği basın açıklamasında TOKİ sosyal konut projesi için başvurularının 14 Eylül itibariyle başlayacağını da duyurmuştu. Başvuru tarihi 31 Ekim’de sona erecek.

81 şehirde yılbaşında hayata geçirilmesi planlanan dev sosyal konut projesinin merak edilen tüm sorular açıklığa kavuştu. Projede hayata geçirilecek olan 2+1 ve 3+1 konutların fiyatları, taksitleri ve metrekare fiyatları belli oldu.

TOKİ, 250 bin konut projeleri çerçevesinde Sivas’ta da birçok ilçede 2 bin 056 adet farklı konuta imza atacak. TOKİ tarafından açıklanan liste ile hangi ilde de, hangi ilçede kaç adet sosyal konut inşa edileceği açıklandı. En çok merak edilen projelerden biri Sivas Hafik oldu.

TOKİ den Sivas Hafik’de 240 taksitle!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Sivas’ın da pek çok ilçesinde yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ Hafik projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

Peki, TOKİ Sivas Hafik projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Hafik 2022 sosyal konut projesi..


Geri Dön