09 / 05 / 2024

TOKİ Tavas başvuruları başladı!

TOKİ Tavas başvuruları başladı!

Tavas’ta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Tavas Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan konut projesinde başvurular başladı




Tavas Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ortaklaşa olarak Tavas’ta hayata geçirilmesi planlanan Konut projesi için düğmeye basıldı. Kızılcabölük Mahallesi ve Tavas-Merkez’de yapılacak olan konutlara başvurular başladı. Toplamda 224 konutun yer alacağı proje hakkında açıklama yapan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Biz göreve gelirken Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ile birlikte büyük sözler vermiştik. Burada onu da gerçekleştiriyoruz. Gerek Kızılcabölük’te gerekse Tavas-Merkez’de Toplu Konut İdaremizle birlikte gerçekleştirmeye çalıştığımız Konut Projemiz vardı. Tavas-Merkez’de Yeni Mahalle’deki Müftülüğün arka tarafında 112 konutluk alanımız var. 3+1 ve 2+1 olmak üzere toplamda 112 konuttan meydana gelen Toplu Konut projemiz başladı. Başvurularımız da başladı. İkinci kısım olarak Kızılcabölük’te de Toplu Konut projemiz var. Orada da 3+1 ve 2+1 olarak toplamda 112 konut olmak üzere projemiz var. Toplamda 224 konut projemizde 24 Şubat akşamına kadar başvurularımız devam ediyor” dedi.


“24 ŞUBAT SON GÜN”


Başvurularda aranan şartlar hakkında da bilgiler veren Başkan Akyol, “2+1’leri başvuranların mutlaka konutu olmayacak. Yani üzerinde tapulu bir konutu olmayacak. 3+1’lere başvurularda bu biraz daha yumuşatılmış. Burada dikkat edilmesi gereken husus 24 Şubat son gün. Tavas’taki ‘Beyaz Masa’ dediğimiz çalışma ofisimize sadece bunlara ayırdım. 244 06 13 nolu Beyaz Masa telefonumuzdan bunlarla alakalı yoğun bilgi alabilirler. Web sitemizde de bu bilgiler var. Tavas Belediyemize de exradan ulaşarak ‘evimize kadar gelip, bizi evimizde bilgilendirin’ deseler, inanın ben arkadaşlarımı evlere göndermeye hazırım. Yeter ki bizden bilgi istesinler. Biz, bilgi isteyenlere aşırı ilgi göstermeye hazırız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.


“333 LİRA’DAN BAŞLAYAN ÖDEMELERLE EV SAHİBİ OLABİLECEKLER”


Başvurular hakkında da açıklama yapan Başkan Akyol, “Şu anda güzel gidiyor. 24 Şubat’a kadar yoğun bir katılım bekliyoruz. Gerek 3+1’lerde gerek 2+1’lerde şuanda dengeli gidiyor. Kızılcabölük açısından da Tavas açısından da yoğun bir talep var. İnanıyorum ki öncelikle konut olmayan vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak istiyoruz. Atalarımız; ‘Dünyada mekan, ahirette iman’ demişler. Tavas’ta yapılacak projede en düşük ödeme 333 TL’dir. Halkımız 333 Lira’dan başlayan ödemelerle ev sahibi olabilecekler” şeklinde ifade etti.



Denizli Gazetesi



Geri Dön