06 / 05 / 2024

TOKİ Trabzon projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye 187 yeni konut geliyor!

TOKİ Trabzon projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye 187 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte TOKİ Trabzon 2023 projesi ile ilgili detaylar...



Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon Ortahisar 2023 projesinin ihalesi saat kaçta yapılacak? Trabzon TOKİ 2023 projesinde ticari alanlar da yer alacak mı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesindeki detaylara göre, TOKİ Trabzon Ortahisar 2023 projesinde 187 adet konutun yanı sıra 2 adet de kapıcı dairesine yer verilecek. Projede herhangi bir ticari alan yer almayacak.

Yine paylaşılan detaylara göre, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı Trabzon Ortahisar 2023 projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye 187 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Çimenli Mahallesi 2. Etap 187 Adet Konut (+2 K.D.) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Trabzon Ortahisar projesinin ne zaman tamamlanacağı henüz belli olmadı. 

TOKİ İstanbul Mart 2023 kuraları tek tek çekiliyor! Silivri, Çatalca, Başakşehir, Esenler, Arnavutköy kura takvimi 2023

TOKİ İstanbul kura çekimleri tam gaz! 9 günde 14 bin 838 hak sahibi resmen belirlendi! TOKİ İstanbul kura sorgulama 2023

TOKİ, Hatay'da 468 bin konut inşa edecek! O bölge de sit alanı ilan edilecek!


Geri Dön