28 / 04 / 2024

TOKİ Uşak projesinin kuraları çekildi!

TOKİ Uşak projesinin kuraları çekildi!

TOKİ konut idaresi Başkanlığı'nca merkeze bağlı Karaağaç Mahallesi'nde yapımı tüm hızıyla sürdürülen projenin konut kurası çekildi. 



Uşak'ta  TOKİ  Başkanlığı'nca Karaağaç Mahallesi'nde yapımı devam eden konutların kura çekilişi Merkez Spor Salonu'nundagerçekleştirildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Muammer Balcı, AK Parti İl Başkanı Fahrettin Tuğrul,AK Parti Uşak milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut katılım sağladı.

TOKİ Uşak projesinin kuraları çekildi!

Düzenlenen programda konuşma yapan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut şunları söyledi:"Konutların teslimi için 36 ay belirlenmekle birlikte, inşallah 2022'nin sonu itibarıyla bu konutları teslim etmiş olacağız." Bulut, yaptığı açıklamada, Uşak'a 2,5 milyar liralık yatırım yaptıklarının altını çizdi. Konuşmasında kentsel dönüşüm rojelerinden biri olarak gösterilen Tabakhane Projesi'ne de değinen Bulut, sosyal konut kapsamında da kentte toplam 5 bin 372 yapıt inşa ettiklerini söyledi. 

Yapılan proje sonrasında 4 bin 291 tane konutun teslim edildiğini vurgulayan Bulut, Karahallı'da 352 yapıtın ve kura çekimi gerçekleştirilen 729 konut ile toplamda 1081 konutun inşaatlarının devam ettiğini dile getirdi.  Eşme ilçesinde yaplacak 157 yapı hakkında ihalelerin başladığını, yapımı henüz tamamalanmamış Eşme Hükümet Konağı'nın ise Ağustos mevsiminde hizmete açılmasının planlandığını kaydetti. Bulut, şehir merkezinde yapılması planalanan Millet Bahçesi ihalesinin sonuçlandığını, projeye dahil ettikleri okul binalarınında restore edildiğini söyledi.

TOKİ Uşak projesinin kuraları çekildi!

Bulut, son olarak şunları söyledi:

"Proje kapsamında 507 adet 2+1, 222 adet 3+1 konut bulunmaktadır. Hak sahibi vatandaşlarımız konutlarını sabit taksit veya memur maaşı oranına göre temin edebileceklerdir. Konutların teslimi için 36 ay belirlenmekle birlikte inşallah çok daha kısa bir süre içerisinde, 2022'nin sonu itibarıyla bu konutları teslim etmiş olacağız. Konutların ailelerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum."

AK Parti Uşak milletvekilleri; Mehmet Altay ,İsmail Güneş de yapılan konutların şehre hayırlı olmasını dilediklerini söyledi.

Yapılan konutlar hakkında bilgi veren Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, TOKİ Konutları'na 'Anıttepe TOKİ Konutları' isminin verileceğini açıkladı. Kura çekiminden sonra program sonlandırıldı.

 

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!


Geri Dön