28 / 04 / 2024

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur projesinin kuraları çekildi. Peki TOKİ Kırşehir Mucur 2+1 ve 3+1 kura sonuçları nereden öğrenilir? 



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur projesinin kura çekilişi gerçekleştirildi. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların hak sahipliği konut belirleme kura çekilişi sonuçları açıklandı. 

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur toplu konut projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon evler için hak sahipliği konut belirleme kura çekilişi bugün Noter tarafından yapıldı. 

Paylaşılan bilgilere göre Kırşehir Mucur  TOKİ  projesinde yer alan toplamda 42 adet konut sahibini buldu. 

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur kura sonuçları nereden öğrenilir? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mucur TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur projesinin kura sonuçlarını öğrenmek isteyen vatandaşlar e-Devlet üzerinden TOKİ Başvuru ekranından sonuçlarını sorgulayabiliyor. Ayrıca diğer bir yandan da söz konusu kura çekilişine katılanlara da kısa mesaj yoluyla bilgilendirmeler yapılıyor. 

HAKKARİ PROJESİNDE TESLİMLER BAŞLADI

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hakkari’nin Merkez İlçesi Gazi Mahallesi'ndeki toplam 297 adet konutun inşaat çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre proje kapsamındaki daireler hak sahiplerine 13 Kasım - 23 Kasım 2023 tarihleri arasında teslim edilecek.

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre sosyal ve kültürel sürdürülebilirliğin sağlanmasına büyük önem veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği projelerindeki yatay mimari anlayışla, yeni bir yaşam alanı oluşturdu.

Koru Vip Villaları'nda teslimler ilkbaharda!

Konut ve iş yerleri nasıl sigortalanmalı? 

1,20 faizli konut kredisi ne zaman başlayacak? Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? 


Geri Dön