27 / 04 / 2024

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası!

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası!

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası başvuruları 23 Şubat'ta başlayacak. Kampanyadan aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcu bulunmayanlar ve vadesi 12 ay ve daha az olan projeler yararlanamayacak.



Başvuruları 23 Şubat ile 19 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak olan  TOKİ  yüzde 20 indirim kampanyası borçlarını peşin ödeyerek tapusunu hemen almak isteyen işyeri ve konut sahipleri için geçerli olacak.


Vadesi 12 ay ve daha az olan projelerin dahil olmadığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kampanyasında başvurular Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halk Bankası veya ING Bank aracılığıyla borçların direkt ödenmesi halinde gerçekleşmiş oluyor. 


TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için konut ve işyeri sahiplerinin geri ödeme taksiti 2012 sonuna kadar başlamış olması, geri ödemelerinin devam etmesi, satışlarının 2012 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş olması gerekiyor. 


TOKİ 2015 indirim kampanyasından başvuru tarihlerini kaçıranlar ve idareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçları bulunmayan konut ve işyeri sahipleri yararlanamıyor. 


Geri Dön