Toki

TOKİ yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle arsa satıyor! Son 2 gün! Bu fırsatı kaçırmayın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 27 şehirde yer alan 349 arsayı 29 ve 30 Haziran tarihlerinde satışa sunuyor. İstanbul, İzmir ve Ankara'daki arsaların da bulunduğu satışla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar açıklandı...  

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından aralarında İstanbul,  Ankara  ve İzmir'in de bulunduğu 27 ildeki toplam 349 arsa satışa sunuluyor. 

 

TOKİ tarafından satışa sunulan 27 ildeki 349 arsa için açık arıtrma ihalesi 29 ve 30 Haziran günü saat 10:30'da yapılacak.

Peki TOKİ'nin satışa çıkardığı arsalar hangi şehirlerde yer alıyor? Satışa sunulan arsaların büyüklükleri ne kadar? İşte satışla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

TOKİ'nin satışını gerçekleştireceği arsalar; İstanbul, Adana, Çorum, Afyonkarahisar, Denizli, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Kastamonu, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Şanlıurfa, Hakkari, İzmir, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Muğla, Samsun, Sivas ve Uşak şehirlerinde yer alıyor. 

Farklı özelliklerde olan arsaların toplam muhammen bedeli 6 milyar 38 milyon 251 bin 311 Türk Lirası şeklinde açıklandı. 27 ildeki 349 arsanın toplam büyüklüğü ise 2 milyon 265 bin 980 metrekare. 

Yatırımcıların ve arsa alacakların dört gözle beklediği arsaların satış ihalesi, 29 Haziran Çarşamba 10:30 ve 30 Haziran Perşembe 10:30 saatlerinde iki ayrı oturum olarak Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul hizmet binasında gerçekleştirilecek. İstekliler tekliflerini  "www.emlakmuzayede.com.tr" adresi aracılığıyla verecek. 

29 Haziran tarihinde İstanbul, Antalya,  Denizli, Balıkesir, Kocaeli, Aydın, Muğla, İzmir ve Uşak illerindeki arsaların, 30 HAziran tarihindeyse Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Samsun, Sivas ve Şanlıurfa illerindeki arsaların ihalesi gerçekleştirilerek satışlar yapılacak. 

TOKİ'nin satışını gerçekleştireceği arsalar arasında, Adana'da konut ve ticaret, Ankara Etimesgut'ta konut, özel sağlık tesisi, Diyarbakır'da konut, ticaret, özel sağlık tesisi alanları, Sincan'da konut, Antalya'da gelişme konut alanları bulunuyor. İzmir'de satışa çıkarılan arsalar arasında da konut, ticaret, sanayi ve depolama alanına ek olarak, gemi söküm alanı ile akaryakıt istasyon alanları yer alıyor. 

Peki TOKİ'den alınan arsaların ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ arsa ihalesi kapsamında taksit imkanı bulunuyor mu? İşte satışla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

YÜZDE 25 PEŞİNAT İMKANI VE 36 AY TAKSİT FIRSATIYLA 

Alıcılara, konut, ticaret, sanayi, sanayi tesisi ve akaryakıt istasyon alanları özelliğinde olan arsaların satışı kapsamında peşin ödeme imkanı sunuluyor.

Aynı zamanda yüzde 25, yüzde 40 peşinatla satın alma imkanı bulunuyor. Arsaların ödemeleri için 36 ay taksit imkanı da sağlanıyor ve KDV'den muaf şekilde satılıyor.  

TOKİ'nin 27 ildeki 349 arsa satışına ilişkin detaylı bütün bilgilere  "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden ve "(212) 608 15 00" numaralı telefondan ulaşılabiliyor. 

TOKİ’den 1.855 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! TOKİ’den kira öder gibi nasıl ev sahibi olunur?

TOKİ'den Konyalılara son dakika müjdesi! Ucuz konut için başvurular az önce başladı! 

TOKİ Bolu projesinde büyük müjde geldi! 343 bin 618 TL'ye konut fırsatı! Hem yüzde 10 peşinat hem de 180 ay vadeyle!