09 / 05 / 2024

TOKİ'de bu hafta 3 kampanya!

TOKİ'de bu hafta 3 kampanya!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, bu hafta 3 projesini satışa sunuyor



1-Afyon - Bolvadin Alt Gelir Grubu

Afyon - Bolvadin Alt Gelir Grubu kapsamında 3 konut, 9-27 Ağustos 2010 tarihleri arasında ve açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor.

Alanları 81 metrekare olan konutlar 55 bin TL ile 62 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Taksitler 269 TL'den başlıyor.

Detaylı bilgi için tıklayın

Fiyat listesi için tıklayın

2-Amasya-Merzifon Alt Gelir Grubu

Amasya-Merzifon Alt Gelir Grubu kapsamında 5 konut, 9-27 Ağustos 2010 tarihleri arasında ve açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor.

Alanları 81 ve 82 metrekare olan konutlar 57 bin TL ile 64 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Taksitler 281 TL'den başlıyor.

Detaylı satış listesi için tıklayın

Fiyat listesi için tıklayın

3- Bursa - Yenişehir 1.Etap 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bursa - Yenişehir 1.Etap toplu konut uygulaması kapsamında 21 adet konut; kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.
 
Bursa - Yenişehir 1.Etap projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Yenişehir Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 09 Ağustos -  31 Aralık 2010 tarihleri arasında ilgili bankanın Şubeleri tarafından kabul edilecek.

Alanları 84 ile 120 metrekare arasında değişen konutlar 69 bin TL ile 117 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Taksitler 363 TL'den başlıyor.

Detaylı satış listesi için tıklayın

Fiyat listesi için tıklayın

 

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön