01 / 09 / 2024

TOKİ'den 100 TL taksitle ev fırsatı

TOKİ'den 100 TL taksitle ev fırsatı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adıyaman mitinginde halka seslendi.



Erdoğan konuşmasında hiçbir geliri olmayanlara 45 metrekalik evleri hiç peşinatsız 100 TL taksitle vereceklerini söyledi.

Erdoğan şunları kaydetti: "Adıyaman'da bugüne kadar bizden önce 10 yılda toplam sadece asfaltlama 175 km yapıldı. Bizim belediyemiz 315 km asfaltlama yaptı. Diğer teferruatları belediye başkanım anlattı. Ancak söyleyeceğim birşey daha var.  TOKİ  Adıyaman'ı unutmadı. Adıyaman'da konutlarımız devam ediyor. Hiçbir geliri olmayanlara 45 mt karelik peşinatsız ayda 100 lira taksitle 20 yıl vadeyle konut vereceğiz. Belediyemizle beraber kentsel değişim dönüşüm çerçevesinde bu da gerçekleşecek. Biz "Durmak yok yola devam" diyoruz. Güneydoğu Anadolu Eylem Planı'nı açıklamıştım. 2013'e kadar bu bölgede 26 katrilyonluk yatırım yapılacak. Eğitim de, sağlık da, barajlarda bütün hizmeti bölgede alacak. Bu Başbakan aldatan olmadı! Olmayacak. Artık şu geçen 5 yılda AKP'nin AK belediyecilik misyonunu taşımaya gayret etti. Bu önümüzdeki 5 yılda da çok büyük hizmetler yapacağına inanıyorum."

BAYKAL'A CEVAP

Deniz Baykal'ın Doğan Yayın Holding'e verilen cezayla ilgili yorumlarına sert çıkan Erdoğan, "Avukatlığı sana mı kaldı yahu?" dedi.

Konuşmasında muhalefete yüklenen Erdoğan, "Bunlar muhalefet etmeyi dahi yandaş medyalarına havale ettiler. Şu anda bir CHP medyası var. O medyanın avukatlığını da sayın Baykal yapıyor. Dün  Adana  meydanında çıkmış, gayet başarılı bir avukatlığına soyunmuş. Maliye Bakanlığı bir inceleme yapmış, ortada bir netice var. Bunun avukatlığı sana mı kaldı yahu? 29 Mart'ta bu millet Sayın Baykal'ın avukatlık belgesini yok edecek. Çamur siyasetini bırak, adil siyaset yap. Haksız ithamlarla milletin partisini yıpratamazsın. Elinde dosyalarla bize iftira atamazsın. Baykal sen önce hazinenin sana yapmış olduğu resmi yardımdan yaklaşık 1 trilyonluk yolsuzluk yaptın, Anayasa Mahkemesi bunu tecil etti bunun hesabını ver. Siz iftira atarak bir yere varamayacaksınız. Eğer elinizde deliller varsa, yargıya gidin. Belediye başkanlarımızın dokunulmazlığı yok. Varsa git yargıya" diye konuştu.

Aksam

Geri Dön