Toki

TOKİ'den 645 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kasım ayı itibarıyla 1.721 adet konutu kura ile satışa çıkarıyor. TOKİ'nin satışa sunduğu konutların taksit ödemeleri 645 TL'den başlangıç gösteriyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yurdun birçok farklı bölgesinde konut yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dar ve orta gelir grubuna yönelik projeler inşa eden TOKİ Kasım ayında 1.721 adet konutu kura ile satışa sunuyor. 

645 TL'den başlayan taksitler ile Kasım ayında ev sahibi olabilmek mümkün. TOKİ'den konut sahibi olabilmek için bazı şartların sağlanması gerekiyor. Buna göre; alt gelir grubu projelerinde sözleşme imzalayanlar konutlarını borçları bitene kadar devredemiyor. 

Bazı projelerde, satın alınan konutta borç bitene kadar alıcının veya ailesinin ikamet etmesi şartı da bulunuyor. Konutta ikamet edilmediği tespit edildiği takdirde sözleşme feshedilebiliyor.

1-) Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi Alt Gelir Grubu

Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi Projesi kapsamında Alt Gelir Grubu için TOKİ tarafından inşa ettirilmekte olan  2+1 nitelikli 43 adet konut, 18 Ekim – 02 Kasım 2018 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Gümüşhane İli Şubeleri aracılığında Kuralı Satış Yöntemi ile satışa sunuldu. 

Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi Alt Gelir Grubu projesinde yer alan dairelerin fiyatları 156 bin 134 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede taksit ödemeleri ise 763 TL'den başlıyor. TOKİ Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi Alt Gelir Grubu projesindeki daireler için kura çekimi 9 Kasım 2018 tarihinde (yarın) yapılacak. 

2-) Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi Orta Gelir Grubu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamında hayata geçirilen 1 oda 1 salon nitelikli 90 adet ve 3 oda 1 salon nitelikli 338 adet konut, 18 Ekim -02 Kasım 2018 tarihleri arasında Kuralı Satış Yöntemi  ile satışa çıkarıldı. 

TOKİ Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi Alt Gelir Grubu projesinde dairelerin fiyatları 123 bin 999 TL'den başlangıç gösteriyor ve projede aylık taksitler 645 TL'den başlıyor. 

3-) Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 1, 2, 3. Bölge

Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge, 2. Bölge ve 3. Bölge Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 nitelikli 1182 adet konut ve 4+1 nitelikli 68 adet konut olmak üzere toplam 1250 adet konut Kuralı Satış Yöntemi ile satışa sunuldu. 

TOKİ Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 1, 2, 3. Bölge Kentsel Yenileme Projesi'nde dairelerin fiyatları 189 bin 508 TL'den başlıyor. Projede bin 184 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. 


TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği 6 soru!
TOKİ'den tüketiciye enflasyon müjdesi!
 

Öznur YASLI / Emlakkulisi.com