Kim Kimdir?

TOKİ'den 8 bin TL'ye iş yeri!

TOKİ çeşitli illerde 272 adet dükkan ve 4 adet villa olmak üzere toplam 276 adet taşınmazı açık artırma ile satışa sunacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca idare mülkiyetinde bulunan 272 adet dükkan ve 4 adet villa olmak üzere toplam 276 adet taşınmaz, 7 Aralık 2009 tarihinde saat 13.00'de gerçekleştirilecek Açık Artırma (teklif alma) ile satışa sunuldu.

Taşınmazlar İstanbul, Edirne, Bursa, Düzce, Sakarya, Ankara, Karabük, Eskişehir, Kayseri, Samsun, Aydın, Uşak, Manisa, Isparta, Hakkari, Karaman, Bayburt, Afyon, Erzincan, Bartın, Zonguldak, Diyarbakır, Denizli, Rize, İzmir, Iğdır, Sivas, Gaziantep, Mersin, Şanlıurfa, Mardin, Balıkesir, Kilis, Kahramanmaraş, Yozgat, Niğde ve Bilecik'de yer alıyor. Villaların fiyatları 1 milyon 73 bin 700 TL ile 1 milyon 196 bin 600 TL arasında, işyerlerinin fiyatları 8 bin 564 TL ile 2 milyon 154 bin TL arasında değişiyor.

Başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek ayrıca, açık artırma (teklif alma) gününde müzayedenin yapılacağı salon önlerinde kurulacak stantlarda ve banka şubelerinde başvuru kabul edilecek.

Satış işlemlerine yönelik reklam, tanıtım, pazarlama ve satış organizasyonu hizmetleri Eskidji A.Ş. tarafından yerine getirilecek.

Satışa sunulan Ankara Yenimahalle Demetevler ve Karabük Cevizlidere Projelerinde yer alan işyerleri yüzde 25 peşin 120 ay vadeli, diğer projelerde yer alan işyerleri ve konutlar ise yüzde 15 peşin 120 ay vadeli olarak satılacak.

Ayrıntılı bilgi 444 45 45 no'lu telefon ya da www.eskidji.com adresinden edinilebilir.

www.toki.gov.tr

Detaylı bilgi için tıklayınız

Satış listesi için tıklayınız

İşlem yapılacak banka listesi için tıklayınız