09 / 05 / 2024

TOKİ'den 81 il için flaş açıklama! 1.650 lira taksitle 2+1 ev fırsatı! Hemen bu son dakika müjdesine bakın!

TOKİ'den 81 il için flaş açıklama! 1.650 lira taksitle 2+1 ev fırsatı! Hemen bu son dakika müjdesine bakın!

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oluyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, projelerden 1.650 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. İşte detaylar...



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından verilen son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul’da hane geliri 16 bin Türk Lirası'ndan daha az olanlar, diğer şehirlerde ise 14 bin Türk Lirası'ndan az olanlar başvuru yapabilecek. 

Yine açıklanan son dakika detaylarına göre, 30 yaş altı gençlere yaklaşık olarak yüzde 20 kontenjan ayrılacağını da kaydeden Bakan Murat Kurum, bunun için bir yaş skalası ve oran belirleyeceklerini de sözlerine ekledi.

TOKİ den 81 il için flaş açıklama! 1.650 lira taksitle 2+1 ev fırsatı! Hemen bu son dakika müjdesine bakın!

Yine aktarılan detaylara göre yaptığı açıklamada ödemelerin toplam hane gelirinin yüzde 30'luk kısmını aşmaması gerektiğini dile getiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konutları ile ilgili ayrıntıları merak edenler için gece gündüz çalışmaların sürdüğüne değinerek 13 Eylül 2022'de detayların resmen açıklanacağını dile getirdi.


Geri Dön