Toki

TOKİ’den 886 konut için teslim müjdesi! İki proje daha sahiplerine teslim ediliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın iki projesi daha sahiplerine teslim edilecek. Toplamda 886 konutun yer aldığı projelerin teslimleri ay sonuna kadar yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın iki projesi için daha teslim tarihi açıklandı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Osmaniye Merkez'de yer alan 442 adet konut ve Konya Beyşehir’de yer alan 444 adet sosyal konut Ekim ayı içerisinde sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ AY SONUNA KADAR 886 KONUTU DAHA TESLİM EDECEK

Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Osmaniye Merkez Yaverpaşa Mahallesi'nde yapım çalışmalarına başlanan 442 adet sosyal konut tamamlandı.

 

İnşaat çalışmaları tamamlanan konutlar, 10 - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilecek.

 Yatay mimari anlayışıyla inşa edilen konutlar; radye temel üzerine, konvansiyonel ile depreme dayanıklı olarak hayata geçirildi. Osmaniye Merkez Yaverpaşa Mahallesi'nde yükselen söz konusu projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 

Çocuk oyun alanlarının, spor alanlarının, dinlenme alanlarının ve yeşil alanlarının yer aldığı söz konusu proje, hak sahiplerinin keyifli vakit geçirebileceği konforlu alanlar sunuyor.

Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya Beyşehir Hacıakif Mahallesi'nde inşaat çalışmalarına başlanan toplamda 444 adet sosyal konutun da inşaat çalışmaları tamamlandı.

 İnşaatı tamamlanan konutlar, 09 Ekim - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilecek.
 

Paylaşılan detaylara göre 
yatay mimari anlayışıyla inşa edilen konutlar; radye temel üzerine, konvansiyonel ile depreme dayanıklı olarak hayata geçirildi. 

Konya Beyşehir Hacıakif Mahallesi 444 sosyal konut projesi, 2 oda 1 salon nitelikli 300 daire ve 3 oda 1 salon nitelikli 144 daireden meydana geliyor .

Çocuk oyun alanlarının, spor alanlarının, dinlenme alanlarının ve yeşil alanlarının yer aldığı proje, hak sahiplerinin keyifli vakit geçirebileceği konforlu alanlar sunuyor. Projede konutların dışında ayrıca 16 dükkân da bulunuyor.

 

Tebernüş Kireçci uyardı: Kentsel dönüşüm destekleri beton ve çimento fiyatlarına endekslenmezse projeler yarım kalır!

Borsa mı, altın mı, dolar mı yoksa Euro mu? En çok hangi yatırım aracı kazandırdı? 

Belediyelerden iki şehirde satılık 6 arsa! Ticaret, konut ve turizm imarlı arsa arayanlar dikkat!