29 / 04 / 2024

TOKİ'den Amasyalılara büyük müjde! O ilçede tam 125 ucuz konut inşa edecek!

TOKİ'den Amasyalılara büyük müjde! O ilçede tam 125 ucuz konut inşa edecek!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Amasya projesi için start verdi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Amasya projesinde 125 adet konut yer alacak ve projenin ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.



Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Amasya projesi için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ'nin Amasya projesinin ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

125 adet konutun yer aldığı Amasya TOKİ projesi Göynücek  ilçesinde hayata geçirilecek. Oruçlu Mahallesinde yükselecek olan Amasya TOKİ projesinde ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. 

TOKİ den Amasyalılara büyük müjde! O ilçede tam 125 ucuz konut inşa edecek!

Amasyalıların ev sahibi olacağı TOKİ Amasya Göynücek projesi kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, söz konusu teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

TOKİ Amasya Göynül projesinin  yer tesliminden itibaren 500 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 


Geri Dön