28 / 04 / 2024

TOKİ'den Ankara Kuzeykent'te satılık 50 villa!

TOKİ'den Ankara Kuzeykent'te satılık 50 villa!

TOKİ, Ankara'nın kuzeyinde hayata geçirilen “KuzeyKent Projesi” kapsamında  yer alan 50 adet villayı açık artırma şeklinde satışa çıkardı. 



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara’nın kuzeyinde protokol yolu olarak bilinen bölgede inşa edilen “KuzeyKent Projesi” kapsamında yer alan 50 adet villayı açık satış yöntemi ile satışa sundu. 

Ankara Kuzeykent projesinde satışa sunulan villalar 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks şeklinde planlandı. Projede yer alan dairelerin fiyatları ise 875 bin 100 TL'den başlıyor 2 milyon TL'ye kadar yükseliyor. 

Ankara Kuzeykent projesindeki 50 adet villa için müzayede tarihi 18 Ekim 2018 Perşembe saat 14:00 olarak açıklandı. Villaların satış ihalesi  TOKİ  Merkez Bina Konferans Salonu Bilkent - Çankaya /  Ankara  adresinde gerçekleştirilecek. 

TOKİ ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen 1 milyon 655 bin metrekare alan üzerine inşa edilen şehrin yeni cazibe merkezi “KuzeyKent Projesi”nde 5 bin 82 konutun yanı sıra ticari, kültürel, eğitim, sağlık, spor ve ibadet tesisleri ile Ankara‘nın en büyük rekreasyon alanı bulunuyor. 

TOKİ den Ankara Kuzeykent te satılık 50 villa!

TOKİ den Ankara Kuzeykent te satılık 50 villa!

Kuzeykent Satış Şartnamesi için tıklayın


Evi olmayana TOKİ'den Ekim ayı fırsatı!

TOKİ'den 248 TL taksitle konut fırsatı!


Geri Dön