19 / 05 / 2024

TOKİ'den Ankara'da gelir paylaşımı karşılığı arsa!

TOKİ'den Ankara'da gelir paylaşımı karşılığı arsa!

 Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Çankaya İlçesi, Lodumlu (Beytepe Köyü) Mahallesi, Eskişehir yolu üzeri 18 parselin arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale açtı



         Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Çankaya İlçesi, Lodumlu (Beytepe Köyü) Mahallesi, Eskişehir yolu üzeri 18 parselin arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale açtı.

         İhale, yerli ve yabancı inşaat firmaları ile bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açık olacak. İstekliler, ihale dosyası ve eklerini bedeli karşılığı TOKİden temin edebilecekler. Teklif dosyaları 16 Ağustos 2011 tarihinde saat 15.00e kadar Toplu Konut İdaresi İhale Komisyonu Başkanlığına verilecek. Teklifler aynı gün istekliler huzurunda İhale Komisyonu tarafından açılacak. Değerlendirme sonucu uygun görülecek istekliler yazı ile ikinci oturuma davet edilecek. İşin geçici teminat tutarı, isteklinin arsa satış karşılığı idare payı gelirinin (AKİPG)nin yüzde 3ü, kesin teminat tutarı ise AKİPGin yüzde 6sı olarak belirlendi.

           AA


Geri Dön