Toki

TOKİ'den Ankara'ya 1.027 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Gölbaşı’nda 1.027 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Ankara Gölbaşı projesinde konutların dışında ticaret merkezi de yer alacak. 

Türkiye’nin 81 ilinde yeni konut projeleri hayata geçiren ve dar gelirli vatandaşları düşük taksitlerle konut sahibi yapan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesinin de ihale tarihini açıkladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın merakla beklenen Ankara projesi Gölbaşı ilçesinde inşa edilecek. Gerder Mahallesi’nde yükselecek olan TOKİ Ankara projesinde 1.027 konut yer alacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan ihale ilanına göre konutların yanı sıra  1 Adet 7 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet 14 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami de yer alacak. 

TOKİ’nin Ankara Gölbaşı projesinin ihalesi  11 Aralık 2024 tarihinde saat 14.30’da yapılacak. 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın resmi internet sitesinde yayımlanan ihale ilanı şu şekilde:

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Gerder Mahallesi, 2. Etap 1027 Adet Konut , 1 Adet 7 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet 14 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Aralık 2024 tarihinde saat 14.30’da yapılacak. 

İKİ PROJE İÇİN TESLİM MÜJDESİ

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın iki projesi için teslim tarihi resmen açıklandı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre TOKİ’nin merakla beklenen Nevşehir Kozaklı ve Gümüşhane Köse projesi sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ'nin Nevşehir Kozaklı Bahçelievler Mahallesi 168 konut projesi, 2 oda 1 salon nitelikli 124 daire ve 3 oda 1 salon nitelikli 44 konut olacak biçimde toplamda 8 bloktan oluşuyor Projenin teslimleri 30 Eylül'e kadar yapılacak. 

Gümüşhane Köse Salyazı Mahallesi'nde hayata geçirilen toplam 104 adet sosyal konutun yer aldığı projenin de teslim tarihleri  23 Eylül – 30 Eylül 2024 olarak açıklandı.

 

Luxera Bahçe Port'ta 2 milyon TL peşinat 18 ay vade fırsatıyla!

İnşaat sektöründe ruhsat almadaki zorluklar ve kat irtifakı kurulması sorunları acilen çözülmeli! 

Bakır ve demir hurda fiyatları fırladı! Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyat listesi