Toki

TOKİ'den Antalyalılara büyük müjde! O iki ilçeye 376 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Antalya projeleri ile ilgili merak edilen detaylar...Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projeleri Alanya ve Akseki ilçelerinde inşa edilecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya projesi için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projeleri Alanya ve Akseki ilçelerinde inşa edilecek. Projelerde toplam 376 konut yer alacak.

Antalyalıların yüzünü güldüren TOKİ Antalya Alanya projesi Mahmutlar mahallesinde yer alırken, Akseki projesi ise Boğaz mahallesinde yer alacak.

Alanya Mahmutlar Mahallesi projesinde 250 adet konuta yer verilirken, Akseki Boğaz Mahallesi projesinde ise 126 adet konut yer alacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, söz konusu iki projenin ihalesi de Ağustos ayında gerçekleştirilecek.

Alanya projesinin ihale tarihi 5 Ağustos olarak açıklanırken, Akseki projesinin ihale tarihi 8 Ağustos olarak açıklandı.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanları şu şekilde:

Antalya İli, Alanya İlçesi, Mahmutlar Mahallesi 250 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya İli Akseki İlçesi Boğaz Mahallesi 2. Etap 126 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 8 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Antalya'da arsa satışı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli, Balıkesir, Antalya ve Aydın illerinde satışa çıkardığı arsaların büyüklükleri 467 metrekare ile 46 bin 037 metrekare arasında değişiyor. 

Antalya ilinde satışa çıkan arsalar için 1 milyon 587 bin 800 TL ile 279 milyon 744 bin TL arasında değişen muhammen bedeller belirlendi. 

Konut, ticaret, sanayi, sanayi tesisi ve akaryakıt istasyonu gibi farklı özellikteki toplamda 38 arsa için yüzde 25 ve yüzde 40 peşinat ile 36 ay vade sağlanıyor.

Söz konusu arsalar KDV'den muaf olarak satılacak. TOKİ'nin yapacağı açık artırma ile ilgili ayrıntılı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden ve "(212) 608 15 00" numaralı telefondan ulaşmak mümkün.

TOKİ Gaziantep'te 2.800 lira taksitle konut satıyor! Gaziantepliler dikkat! Başvurular o tarihte başlıyor!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi için son başvuru tarihi yarın! TOKİ'den konut almak isteyen Ankaralılar dikkat!

TOKİ'den ev almak isteyenlere büyük müjde! O tarihler açıklandı! Sakın kaçırmayın! İşte il il ucuz konut listesi!