02 / 05 / 2024

TOKİ'den Antalyalılara büyük müjde! Tam 262 ucuz konut için tarih belli oldu! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Antalyalılara büyük müjde! Tam 262 ucuz konut için tarih belli oldu! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileler için yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya projesinin ihalesini Pazartesi günü gerçekleştirecek.



Dar gelirli aileler için yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Antalya projesinin ihale tarihini açıkladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, TOKİ'nin Antalya projesinde toplam 262 adet konut yer alacak.

TOKİ Antalya projesi Korkuteli projesinde inşa edilecek. Uzunoluk Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projede 262 adet konutun yanı sıra 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami de yer alacak.

TOKİ den Antalyalılara büyük müjde! Tam 262 ucuz konut için tarih belli oldu! Sakın kaçırmayın!

Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı TOKİ Antalya Korkuteli projesinin ihalesi 5 Eylül Pazartesi günü yapılacak. 

Yine TOKİ'nin resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, merakla beklenen TOKİ Antalya projesinin inşaatının 500 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 


Geri Dön