26 / 06 / 2024

TOKİ'den bir yeni proje için daha teslim müjdesi! 1 ayda 3 projede 1.984 konut teslim ediliyor!

TOKİ'den bir yeni proje için daha teslim müjdesi! 1 ayda 3 projede 1.984 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1 ayda tam 1.984 konutun teslimini gerçekleştiriyor. Söz konusu projeler kapsamında Osmaniye'de 192 konut teslim edilirken, Adana'da 1.589 konut ve Bursa'da 203 konut teslim edildi. İşte TOKİ'nin o projeleri ile ilgili detaylar...



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı 1 ayda tam 1.984 konutun teslimini gerçekleştiriyor. Söz konusu projeler kapsamında Osmaniye'de 192 konut teslim edilirken, Adana'da 1.589 konut ve Bursa'da 203 konut teslim edildi.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde, depremden etkilenenler için yapım çalışmalarına başlanan 192 kalıcı konut, taşınmaya hazır hale getirildi.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaömerli Mahallesi'nde geçen sene Ağustos ayında yapım çalışmalarına başlanmış olan toplamda 192 kalıcı konutta inşaat ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı.

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşan 12 blok, şebeke bağlantılarının da tamamlanmasıyla taşınmaya hazır hale geldi.

TOKİ den bir yeni proje için daha teslim müjdesi! 1 ayda 3 projede 1.984 konut teslim ediliyor!

ADANA'DA 1.589 KONUT

Adana’da depremzedeler için hayata geçirilen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konutlarında yaşam başladı. Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre Adana'da, depremzedeler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapımına başlanan konutların bin 589 tanesi tamamlandı. Geriye kalan konutların da işçiler tarafından 3 vardiya olarak yapım çalışmaları 7 gün 24 saat esasına göre sürüyor.

BURSA'DA 203 KONUT

Yine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bursa Yenişehir ilçesi Subaşı mahallesinde yapım çalışmalarına başlanan 203 adet konut tamamlandı.

İnşaat çalışmaları tamamlanmış olan konutlar 24 Mayıs 2024 - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edildi.

Yatay mimari anlayışına uygun yapılan konutlar, radye temel üzerine, tünel kalıp sistemi ile depreme dayanıklı olarak inşa edildi. Teslimleri gerçekleştirilen proje içerisinde; fitness alanları, kamelyalar, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar yer alıyor. 

Yazlık bölgelerdeki satılık ve kiralık konut fiyatları enflasyonun altında kaldı!  

Karayip ülkelerinde yatırım yoluyla vatandaşlıkta yatırım alt limit artırılıyor!


Geri Dön