28 / 04 / 2024

TOKİ'den flaş açıklama! 2.246 lira taksitle sıfır konut satıyor! 2022 başvuruları başladı! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den flaş açıklama! 2.246 lira taksitle sıfır konut satıyor! 2022 başvuruları başladı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2.246 TL taksitle konut satıyor. İşte detaylar...



2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projesi için başvuru tarihlerini duyurdu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ'nin Adıyaman projesi için başvurular 8 Eylül tarihi itibariyle başladı. 

Merakla beklenen TOKİ Adıyaman Kahta projesinde 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. Toplamda 18 adet konuta yer verilen Adıyaman TOKİ projesi kuralı olarak satışa çıkarıldı.

TOKİ den flaş açıklama! 2.246 lira taksitle sıfır konut satıyor! 2022 başvuruları başladı! Sakın kaçırmayın!

Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ Adıyaman projesi için başvuru dönemi 14 Eylül'de sona eriyor. Proje kapsamındaki dairelerin kura çekimleri 23 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sözleşme İmzalanacak Banka Şubesi şu şekilde belirtildi: T. Halk Bankası AŞ. Kahta /Adıyaman
Asil Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri şu şekilde belirtildi: 3 Ekim 2022 - 4 Ekim 2022
Yedek Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri şu şekilde belirtildi: 10 Ekim 2022 (Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için)

Peki TOKİ Adıyaman projesinde yer alan konutların fiyatları haberimizde yer alıyor. Peki Adıyaman TOKİ fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...


Geri Dön