Toki

TOKi'den flaş açıklama! İstanbul projeleri satışa çıktı! Hemen teslim fırsatını kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul projelerini satışa çıkardı. İşte detaylar...

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesinde inşa edilen 185 konutu "açık artırma" yöntemiyle satışa çıkarıyor.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Gaziosmanpaşa Sarıgöl Projesi kapsamında hayata geçirilen 110 konut için 2 Ağustos Salı günü saat 10.30'da, Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamında hayata geçirilen toplam 75 konut için ise 3 Ağustos Çarşamba günü saat 10.30'da açık artırma gerçekleştirilecek.

Peki satışa çıkarılan konutların en düşük ve en yüksek fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mega kent İstanbul'da yer alan toplam 2 projedeki 185 konut için TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda yapılacak açık artırmada, "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden de canlı yayınla da teklif alınabilecek.

Satışa çıkarılan konutlar için yüzde 50 peşinat ve 120 ay vade imkanı sağlanıyor.  Satış sonunda alıcılara Gaziosmanpaşa projesindeki konutlar hemen, Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde yer alan konutlar ise 12 ay içerisinde teslim edilecek.

Başvurular ne zaman başlıyor?

İstanbulluların merakla beklediği açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası AŞ tarafından yürütülecek. Açık artırmaya için başvurular, 18 Temmuz 2022 tarihi itibarıyla yapılabilecek. Ayrıca 2-3 Ağustos tarihlerinde de Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubelerinden başvuru yapılacak.

Peki satışa çıkarılan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ Beyoğlu sütlüce projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede en düşük konut bedeli 43,08 metrekarelik bir daire için 2 milyon 20 bin TL olarak belirlenirken, en yüksek konut bedeli  118,5 metrekarelik bir daire için 5 milyon TL olarak belirlendi.

TOKİ İzmir 2022 başvuruları için tarih belli oldu! İzmirlilere 2.700 TL taksitle konut müjdesi!

TOKİ'den milyonlara büyük müjde! TOKİ 2022 başvuruları 24 ilde başlıyor! 2+1, 3+1 ucuz konut fırsatını sakın kaçırmayın!

TOKİ aylık 1442 liraya konut satış duyurusu yaptı! TOKİ'nin ucuz konutlarına sahip olmak isteyenler dikkat