Toki

TOKİ'den İstanbullulara müjde! Yüzde 50 peşinat ve 120 ay taksitle ev sahibi olma imkanı! Tarih açıklandı, kaçırmayın!

TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 adet konutu açık artırma ile satışa sunuyor. Yüzde 50 peşinat ve 120 ay taksitle ev sahibi olma imkanını kaçırmayın. İşte ayrıntılar... Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 adet konutu açık artırma ile satışa sunuyor

Yeni konut projelerine tam gaz devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi planlıyor. Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 adet konutu açık artırma ile satışa sunuyor.

 

TOKİ, İstanbulluların yüzünü güldürecek konut satışı için düğmeye bastı. Bu kapsamda TOKİ Beyoğlu Sütlüce ve Gaziosmanpaşa Sarıgöl projelerinin satış tarihleri açıklandı. 

TOKİ Gaziosmanpaşa Sarıgöl projesindeki 110 konut 2 Ağustos tarihinde, TOKİ Beyoğlu Sütlüce projesindeki 75 konut için 3 Ağustos Çarşamba günü 10:30'da açık artırma gerçekleştirilecek. 

Peki TOKİ'nin İstanbul projelerindeki evlerin fiyatları kaç lira? İşte TOKİ Gaziosmanpaşa ve Beyoğlu projelerinde satışı yapılacak konutların en düşük ve en yüksek fiyatları...

Mega kent İstanbul'un Gaziosmanpaşa ve Beyoğlu ilçelerindeki 2 projede yer alan 185 konut için yüzde 50 peşinat ve 120 ay vade imkanıyla satış fırsatı başaldı. 

TOKİ Beyoğlu Sütlüce ve TOKİ Gaziosmanpaşa Sarıgöl projelerinde satışı yapılacak konutlar için TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda açık artırma gerçekleştirilecek. Aynı zamanda "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden de canlı yayınla da teklif verilebilecek. 

 

TOKİ Gaziosmanpaşa Sarıgöl projesindeki konutların teslimi hemen, Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'ndeki dairelerin teslimi ise 12 ay içinde gerçekleştirilecek. 

BAŞVURULAR BAŞLADI MI? 

Dar ve orta gelirli İstanbulluların dört gözle beklediği konut satışı kapsamında başvurular, 18 Temmuz 2022 tarihi itibarıyla başlayacak. Açık artırma için bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası AŞ tarafından sürdürülecek. Aynı zamanda 2-3 Ağustos tarihlerinde de Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubelerinden başvurular gerçekleştirilebilecek.

Peki TOKİ'nin İstanbul projelerindeki evlerin fiyatları kaç lira? İşte TOKİ Gaziosmanpaşa ve Beyoğlu projelerinde satışı yapılacak konutların en düşük ve en yüksek fiyatları...

TOKİ Beyoğlu sütlüce projesinde 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor. Projede en düşük konut fiyatı 43,08 metrekare büyüklüğünde bir daire için 2 milyon 20 bin Türk Lirası olarak belirlendi. Projedeki en yüksek konut bedeli ise 118,5 metrekare büyüklüğe sahip bir konut için 5 milyon Türk Lirası olarak açıklandı.

Çiftçiler dikkat! Buğday alım fiyatı bugün kaç lira oldu? İşte TMO ve ticaret borsaları 11 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Altın fiyatlarında şok gelişme! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? İşte 11 Temmuz 2022 güncel altın fiyatları!

Milyonların maaşına Temmuz zammı geldi! SSK ve Bağ-Kur emeklileri hemen bu rakamlara bakın! Maaşlar kaç lira oldu?

A101'den indirimli aktüel ürünler kataloğu: Bu fırsat kaçmaz! İşte 11 Temmuz 2022 fiyat listesi